Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Μεγάλη επιτυχία για τη Σερβία

Η Σερβία ανέτρεψε κάθε προγνωστικό, νίκησε 1-0 τη Γερμανία και έβαλε ...φωτιά στον συγκεκριμένο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Αντιτς, έδειξαν μεγάλη διάθεση να μπουν στο «κόλπο» της πρόκρισης, πίστεψαν στην επιτυχία και τελικά τα κατάφεραν. Οσο για τη Γερμανία, ο θρίαμβος επί της Αυστραλίας δεν είχε συνέχεια και πλέον, όλα είναι ανοιχτά.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεβ και οι παίκτες της Γερμανίας, έχουν πολλά παράπονα από τον Ισπανό διαιτητή Μπαγιέστα. Ο εν λόγω ρέφερι, έβγαζε με άνεση τις κίτρινες κάρτες και στο 37' απέβαλε με δεύτερη κάρτα τον Κλόζε, αναγκάζοντας τη Γερμανία να παίξει για το υπόλοιπο διάστημα του ματς με παίκτη λιγότερο. Κι όμως, η ενέργεια του Κλόζε δεν ήταν για αποβολή!

Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό (38'), η Σερβία πέτυχε το γκολ της νίκης: ο Κράσιτς ξέφυγε από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα, κεφαλιά -πάσα ο Ζίγκιτς και γκολ με διπλή προσπάθεια ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Στο 45' είχε «κεραυνό» στο δοκάρι ο Κεντίρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αληθινό θρίλερ. Στο 59' ο Βίντιτς άπλωσε αναίτια το χέρι του και έκανε ένα χαζό πέναλτυ, αλλά ο Στόικοβιτς απέκρουσε με άνεση το σουτ του Ποντόλσκι! Και μετά, οι Σέρβοι απειλούσαν στις αντεπιθέσεις, είχαν όμως δύο δοκάρια! Στο 66' σε πλασέ του Γιοβάνοβιτς ξανά από ενέργεια του Κράσιτς και στο 74' σε κεφαλιά του Ζίγκιτς, όταν ξανά ο υπέροχος εξτρέμ Κράσιτς έκανε τα πάντα από τα δεξιά...

Η διαιτησία του Ισπανού Μπαγιέστα, άφησε με πίκρα τη γερμανική ομάδα. Πολύ αυστηρός ο ρέφερι. Εκτός από την αποβολή του Κλόζε, είχαμε και κίτρινες στους Κεντίρα, Ιβάνοβιτς, Κολάροφ, Σβαϊνστάιγκερ.

Σερβία: Στόικοβιτς, Κολάροφ, Βίντιτς, Ιβάνοβιτς, Στάνκοβιτς, Γιοβάνοβιτς (79' Λάζοβιτς), Κράσιτς, Ζίγκιτς, Νίνκοβιτς (69' Κράτσαρ), Σούμποτιτς, Κουζμάνοβιτς (75' Πέτροβιτς).

Γερμανία: Νόιερ, Φρίντριχ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ (69' Μαρίν), Ποντόλσκι, Κλόζε, Μίλλερ(69' Κακάου), Μετερσάκερ, Μπαστούμπερ (77' Γκόμεζ Μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...