Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Στον αέρα ο Λίνεν, έστω και με Μπάντοβιτς βοηθό...

Τελεσίγραφο προς τον Έβαλντ Λίνεν επέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Το θέμα που ανέκυψε με τον βοηθό του Λίνεν, Αμπντέλ Ραμντάν, ο οποίος δεν είναι επιθυμητός στην ομάδα από κανέναν εκ των κ.κ. Κόκκαλη, Μαρινάκη και Λούβαρη, ίσως ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα...

Ο κ. Λίνεν μίλησε με τον κ. Χρυσικόπουλο και το κυρίαρχο ζήτημα ήταν εκείνο του συνεργάτη του με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να βάλει δίπλα του τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Στην παρούσα στιγμή ο Γερμανός προπονητής παραμένει στο πόστο του, ωστόσο είναι άγνωστο το που θα οδηγήσει αυτή η διαφωνία... Μία πληροφορία που διέρρευσε ήταν πως ζήτησε δύο μέρες να το σκεφτεί, ενώ υπάρχουν άλλες πληροφορίες, που αναφέρουν πως ο ίδιος τελικά συμφώνησε για τον Μπάντοβιτς. Πληροφορίες ωστόσο που στην παρούσα στιγμή δεν επιβεβαιώνονται.

Την ίδια ώρα είναι κοινό μυστικό πως ο μεγάλος "καημός" του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να φέρει ένα πιο δυνατό όνομα στον Ολυμπιακό. Έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό που είναι παράλληλα και πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό.

Βγαίνοντας από τα γραφεία του Ολυμπιακού ο κ. Λίνεν δήλωσε: «Θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες με τον κ. Μαρινάκη και θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ δεν καταλαβαίνω το τι έχει γίνει. Εγώ είμαι εδώ. Είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και δουλεύω. Για μένα είναι πρόκληση ο Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια τόνισε: «Μπορεί να έχω αργήσει λίγο για την προπόνηση, όμως οι παίκτες μου ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν. Εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού». Σχετικά με την κλήρωση με την Μπέσα τόνισε: «Αυτή η κλήρωση μας έτυχε και πρέπει να την αποδεχτούμε. Εμείς κοιτάζουμε την δική μας ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε την Μπέσα. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει προετοιμασία και δουλεύουμε σκληρά».

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ήδη ενημέρωσε τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πως θα είναι βοηθός προπονητή.Όπως και να 'χει, είναι πάντως φανερό πως υπάρχει θέμα με τον Λίνεν και τόσο οι επόμενες ώρες όσο και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές...

Συνάντηση Κόκκαλη - Μαρινάκη

Νωρίτερα, για αρκετή συζήτησαν εφ' όλης της ύλης στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κόκκαλης, τακτοποιώντας και τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρεις της μεταβίβασης του 67% των μετοχών. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε στα γραφεία στις 2.27 μ.μ.. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών ήταν ήδη εκεί από το πρωί, αμέσως μετά την παρουσία του στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας στο προπονητήριο του Ρέντη.  Περίπου στη μιάμιση έφτασε στα γραφεία ο Πέτρος Κόκκαλης και λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λούβαρης.

Από εκεί και πέρα, ο Β. Μαρινάκης έχει έτοιμα τα πλάνα του και από σήμερα θα αρχίσει να «τρέχει» η επόμενη ημέρα. Αρχικά είχε ακουστεί ότι σήμερα θα κατέβαιναν στη ΖΕΑ οι συνεργάτες του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, όμως αυτό θα γίνει από αύριο αφού θα έχει προηγηθεί η επίσκεψη Μαρινάκη. 

Μάλιστα αύριο θα ξεκαθαρίσουν και ποιοι θα έχουν ποιον ρόλο ενώ το γενικό κουμάντο αναλαμβάνει ο Σωκράτης Κομινάκης, ο οποίος θα είναι το στέλεχος που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ο τελευταίος θα έχει δικαίωμα υπογραφής μέχρι την προσεχή Παρασκευή.

Στη μεταγραφική λίστα του Μαρινάκη φιγουράρει στην πρώτη θέση και ο Ντέκο ο οποίος δίχως να έχει συμπληρώσει τα 33 του χρόνια δεν τον θέλει άλλο η Τσέλσι. Από κει και πέρα στον Πειραιά συζητάνε  την περίπτωση του 21 ετών Μεξικάνου Τζιοβάνι ντος Σάντος.

Επίσης  ακούγεται  το όνομα του Τρεζεγκέ με τον Μαρινάκη να φέρεται να  καταθέσει πρόταση που φθάνει συνολικά και με τους φόρους τα 14 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...