Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μπεκενμπάουερ: Διαλύσαμε την Αγγλία

Απόλυτα ευτυχισμένος ήταν μετά την σπουδαία νίκη και την πρόκριση της Γερμανίας επί της Αγγλίας, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ και τόνισε ότι τα «πάντσερ» κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.
Ο «Βασιλιάς» του γερμανικού ποδοσφαίρου προχώρησε σε δηλώσεις στην βρετανική «Mirror», στην οποία τόνισε ότι η Γερμανία ήταν κυρίαρχη στο γήπεδο και δήλωσε πως τα «Λιοντάρια» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ούτε στιγμή τα «Πάντσερ»:
«Η Γερμανία ήταν η κυρίαρχη του αγώνα σε όλη την διάρκεια. Οι Άγγλοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το γρήγορο στιλ παιχνιδιού μας σε κανένα σημείο του αγώνα. Τους διαλύσαμε διότι ήμασταν απλά καλύτεροι από όποια πλευρά και να το δεις»
Ο Μπεκενμπάουερ δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί καισ το ακυρωθέν γκολ της Αγγλίας, το οποίος φυσικά έπρεπε να μετρήσει, τονίζοντας ότι λόγω απόδοσης οι Άγγλοι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται:
«Ο επόπτης θα έπρεπε να το είχε δει, ήταν καθαρό γκολ που δεν μέτρησε. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε άλλα δύο τέρματα αλλιώς θα υπήρχαν πολλές συζητήσεις επί του θέματος».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...