Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Από τη Ν. Αφρική ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας Εθνικής


Ο κύκλος του Ότο Ρεχάγκελ στην εθνική Ελλάδος έκλεισε. Το κεφάλαιο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 ολοκληρώθηκε και οι νέες «γαλανόλευκες» σελίδες έχουν αρχίσει να γράφονται ήδη από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.
Εκεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “soccerplus.gr”, έγινε μία πρώτη μίνι σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και άλλων εφτά μελών του Δ.Σ. με θέμα τον διάδοχο του Γερμανού τεχνικού και του γενικού επιτελείου της Εθνικής.
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος πρότεινε Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Ελλάδας, αφού στη χώρας μας έχει δουλέψει σε ΑΕΚ, Παναθηναικό και ΠΑΟΚ. Ο Τάκης Φύσσας παραμένει στη θέση του τιμ μάνατζερ, ενώ απαιτείται η πρόσληψη Έλληνα βοηθού προπονητή και Πορτογάλου σκάουτερ.
Οι προτάσεις του Προέδρου της ΕΠΟ βρήκαν αντίθετο τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε μάλλον από τη συνάντηση, ενώ σύμφωνοι στάθηκαν άλλοι σύμβουλοι, μεταξύ αυτών και ο εκτελεστικός γενικός γραμματέας Γιάννης Οικονομίδης.
Αναλυτικά τα όσα εισηγήθηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος:
1. Μα παραμείνει στην Εθνική σαν τιμ μάνατζερ ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος μαζί με τους Καραγκούνη και Κατσουράνη ήταν από τους… οπαδούς του Πορτογάλου.
2. Να προσληφθεί Έλληνας βοηθός προπονητή του Σάντος
3. Να προσληφθεί Πορτογάλλος σκάουτερ
4.  Να αλλάξουν -αυτό είναι το πιθανότερο – κάποια πρόσωπα του προηγούμενου προπονητικού τιμ καθώς θα έρθουν καινούρια πρόσωπα επιλογής ΕΠΟ και Σάντος.
Πιλάβιος: «Έχουμε αποφασίσει για τον διάδοχο»
Με δηλώσεις του, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής από τη Νότιο Αφρική, ο Σοφοκλής Πιλάβιος έθεσε ως τελειωμένη την υπόθεση πρόσληψης του Φερνάντο Σάντος για επόμενο προπονητή της Εθνικής: «Έχουμε πάρει την απόφασή μας, έχουμε καταλήξει στη διάδοχη κατάσταση και ήδη έχουμε κάνει κάποιες πρώτες επαφές. Σήμερα έγινε ένα άτυπο συμβούλιο επί αφρικανικού εδάφους, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί στην Ελλάδα, σε κανονικό Δ.Σ.
Φεύγουμε με ανάμικτα συναισθήματα από τη Νότια Αφρική. Θεωρώ επιτυχημένη την παρουσία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.

1 σχόλιο:

  1. Τι να προσθέσει ο Σάντος παραπάνω από αυτό που βλέπουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μιζέρια και τίποτε περισσότερο. Χάθηκαν τα μεγάλα ονόματα; Εθνική είναι αυτή, χρειάζεται κάτι περισσότερο για να ανεβάσει επίπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...