Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

'Κοκκινος" στόχος ο Μίλαν Βίλοτιτς

Συνάντηση στο Βελιγράδι για τον Μίλαν Βίλοτιτς (ΦΩΤΟ) θα είχε σήμερα ο Σωκράτης Κομινάκης σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία.
Ο παράγοντας του Ολυμπιακού ταξίδεψε χθες αργά το βράδυ για την πρωτεύουσα της Σερβίας και σήμερα (29/6) θα έχει συνάντηση με την πλευρά του παίκτη για να συζητήσει το ενδεχόμενο της απόκτησης του 23χρονου στόπερ του Ερυθρού Αστέρα.
Ο Ολυμπιακός αναζητά διακαώς δύο στόπερ για να καλύψει τις θέσεις στην άμυνα, καθώς αυτήν τη στιγμή στην προετοιμασία δεν υπάρχει ούτε ένας κεντρικός αμυντικός, ενώ και στα ματς με την Μπέσα δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αβραάμ ούτε τον Μέλμπεργκ.
Ο Λίνεν είναι σε απόγνωση, καθώς ξέχωρα από τους στόπερ περιμένει γενικότερα μια ομάδα ακόμη για να κάνει ουσιαστική προετοιμασία, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στην πλατεία Αλεξάνδρας πέφτοντας στην μια γκέλα μετά την άλλη.
Ο Κομινάκης θα επιδιώξει να βρει την άκρη στην υπόθεση του Βίλοτιτς που έχει πολύ καλές συστάσεις για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει κουβέντα και για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, που άλλωστε εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ. Οπως αναφέραμε από χθες ανεξάρτητα από την απόκτηση του Βούκσεβιτς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοικτή την υπόθεση του Γιοβάνοβιτς όσο παραμένει μετέωρος και δεν κλείνει στη Λίβερπουλ.
Λεγκροτάλιε και Γκριγκέρα
Ο Ολυμπιακός «τρέχει» και δεν φτάνει πλέον για τους στόπερ μετά και το χθεσινό «ναυάγιο» με τον Μοντεστό. Ο Γάλλος αξίωνε 550 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» του έδιναν μάξιμουμ 470 χιλιάδες ευρώ και όπως υποστήριζαν του είχαν δώσει διορία να απαντήσει μέχρι χθες.
Ο Μοντεστό δεν απάντησε και έτσι οι Πειραιώτες στρέφονται σε άλλες λύσεις και μόνο αν από μόνος του ο Γάλλος αλλάξει γνώμη θα το ξαναεξετάσουν. Επίσης, πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να μιλάει με τη Γιουβέντους για παίκτες.
Είναι πιθανό η κουβέντα να έγινε για τους Λεγκροτάλιε και Γκριγκέρα, αμυντικούς που είναι υπό παραχώρηση από την ιταλική ομάδα. Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο και για την υπόθεση του Πόουλσεν, που εδώ και μήνες, όπως είχε αποκαλύψει το «Goal», είναι στην κορυφή της λίστας για το αμυντικό χαφ που θέλουν να αποκτήσουν.
Ετοιμάζει πρόταση για Μπαπτίστα
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Μπαπτίστα, έχοντας ως σύμμαχο τον Μοντάλι, με τα ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν χθες πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Βραζιλιάνο και πως το δύσκολο δεν θα είναι η Ρόμα, αλλά ο 28χρονος σούπερ σταρ.
Βεβαίως, είναι λογικό να μιλάμε για δύσκολη περίπτωση, όμως είναι ανοιχτή, με την έναρξη των διαπραγματεύσεων να καθορίζεται χρονικά από την παρουσία της Βραζιλίας στο Μουντιάλ. Το σίγουρο είναι πως η συνεργασία με τον Μοντάλι είναι σε ισχύ τόσο για τον Μπαπτίστα όσο και για περιπτώσεις δανεικών παικτών από τη Ρόμα.
Ράμος και Φρεντ
Οι προτάσεις παικτών συνεχίζονται στον Ολυμπιακό, με τον Κολομβιανό επιθετικό της Χέρτα Ράμος και τον γνωστό Βραζιλιάνο Φρεντ να είναι τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη σχετική λίστα. Παράλληλα, προτάθηκε ξανά και ο Τοράδο, ο Μεξικανός αμυντικός χαφ που είναι ελεύθερος.
Σταντ-μπάι ο Καρντόσο
Μπορεί η πλευρά του παίκτη να μην επιβεβαίωνε, μπορεί ο Ολυμπιακός επισήμως να διέψευδε, όμως «ερυθρόλευκη» πηγή διέρρεε χθες πως ο Οράσιο Καρντόσο είναι κλεισμένος στον Ολυμπιακός και πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 200 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.
Το θέμα είναι αν ο συγκεκριμένος παράγοντας του Ολυμπιακού ενεργεί από μόνος του, καθώς οι θέσεις ξένων στην ομάδα έχουν κλείσει, αλλά και να ανοίξουν είναι απορροίας άξιο πως θα δοθεί μια σε παίκτη που προορίζεται για αναπληρωματικός. Ο Καρντόσο ελπίζει να πάρει κοινοτικό διαβατήριο όμως προς το παρών είναι ξένος.
Το ξανασκέφτεται ο Γκούτι
Πηγές από την Ισπανία ανέφεραν χθες πως ο Γκούτι δεν σκέφτεται να πάει στην Μπεσίκτας αλλά θα επιδιώξει επαφή με τον Ολυμπιακό για να μάθει αν η πρόταση που του είχε γίνει ισχύει ακόμη.
Αν από τον Ολυμπιακό υπάρχει η πρόταση των 2,5 εκατ. ευρώ τότε ο Γκούτι υποστήριζε πως θα την κάνει δεκτή και θα προτιμήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...