Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Με Μέσι κόντρα στην Εθνική

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τον Λιονέλ Μέσι στο αυριανό ματς με την Εθνική ομάδα, ενώ προτίθεται να κάνει αρκετές αλλαγές.   

  «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και κάνει τη διαφορά σε έναν αγώνα», είπε ο τεχνικός της Αργεντινής «Θέλαμε να του δώσουμε μερικές ανάσες και να καθίσει στον πάγκο, αλλά ο ίδιος ο Μέσι θέλει πάντα να αγωνίζεται και γι` αυτό θα αγωνιστεί. Θα ήταν αμαρτία αν τον στερούσαμε από τον κόσμο».

  Ο Μαραντόνα είπε επίσης για τον Μέσι:  «Ορισμένοι λένε ότι έχει άσχημη απόδοση έως τώρα, στην προσπάθεια του για γκολ. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από αυτόν και ας μην έχει σκοράρει. Εως τώρα, είχε πολλές ευκαιρίες και η παρουσία του είναι καθοριστική σε έναν αγώνα.  Αλλωστε και όταν αγωνιζόμουν εγώ υπήρχαν αναμετρήσεις που δεν σκόραρα, αλλά παίρναμε τη νίκη».

    Στη συνέχεια, ο προπονητής της Αργεντινής σημείωσε ότι πιθανότατα μπορεί να πραγματοποιήσει έως επτά αλλαγές στην ενδεκάδα. Σημείωσε ότι θα αφήσει εκτός τους Τέβεζ, Ιγκουαίν, κατά συνέπεια θα αγωνιστούν στην επίθεση οι Μιλίτο και Αγουέρο. Επίσης, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γκουτιέρες (δύο κίτρινες), ενώ θα προφυλάξει (μία κίτρινη) τους Χαίντζε και Μασεράνο.

Ο Μαραντόνα, μίλησε και για άλλη θέματα, έκανε τη ... συνηθισμένη του κριτική σε όλους, αρχίζοντας από τον Λουίς Φαμπιάνο (σκόραρε με το χέρι στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού) και φτάνοντας έως τις άλλες ομάδες (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...