Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΑΟ: Η συνάντηση των μετόχων θα κρίνει τον πρόεδρο

Η αλλαγή σκυτάλης στον Ολυμπιακό ουδόλως επηρέασε τις εξελίξεις στα θέματα του Παναθηναϊκού, παρόλο που όλοι συζητούσαν τα νέα δεδομένα που πρόκειται να διαμορφωθούν στον άμεσο ανταγωνιστή τους.
Ιδίως η πλευρά του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος συνδέεται με πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τον νέο ιδιοκτήτη του «αιώνιου» αντιπάλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν κατηγορηματική ως προς τη φημολογία που ήθελε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να κάνει... πίσω, προκειμένου να μην έρθει σε κόντρα και διαταραχθούν οι προσωπικές τους σχέσεις.

Αντίθετα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πατέρας κάνει "δεύτερες σκέψεις" όσον αφορά την προεδρία. Την Κυριακή απέστρεψε στην Αθήνα από την κρουαζιέρα του στις Κυκλάδες ενόψει της κρίσιμης συνάντησης, στην οποία θα λάβουν μέρος οι κυριότεροι μέτοχοι, με κύριο θέμα την εκλογή προέδρου. Η συνάντηση θα πργματοποιθεί την Τρίτη ή το αργότερο την τετάρτη πριν από τη σύγκληση σε σώμα του νέου δ.σ. της ΠΑΕ. Και, φυσικά, εφόσσον τελικά ο κ. Πατέρας πει το "ναι", αναμένεται να οριστεί πρόεδρος παμψηφεί.

Ο Φρέιτας

Το εμπόδιο στη συνεργασία Παναθηναϊκού - Φρέιτας ήταν μέχρι πρότινος η συνεργασία του με την Μπράγκα, στην οποία ήταν δεσμευμένος με συμβόλαιο. Ωστόσο κι αυτός ο σκόπελος ξεπεράστηκε και πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την Παιανία.
Ο Κάρλος Φρέιτας έλυσε κοινή συναίνεσει την συνεργασία του με την Μπράγκα κι όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» τον είχαν στην κορυφή της λίστας.
Μάλιστα η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ανακοινώθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα της Μπράγκα. Ο Πορτογάλος μάνατζερ, βρισκόταν στην Μπράγκα από το 2008 και το έργο του όπως φαίνεται απέδωσε καρπούς, καθώς η ομάδα κατάφερε να σπάσει το κατεστημένο Πόρτο-Μπενφίκα μπαίνοντας σφήνα και τερματίζοντας 2η στο τελευταίο πρωτάθλημα.
Ο Σκόκο

Πιο κοντά φαίνεται να είναι ο Νάτσο Σκόκο στον Παναθηναϊκό, ύστερα από τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή ο μάνατζερ του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, Παύλος Διαννής, με τον Α’ Αντιπρόεδρο των «πρασίνων» Δημήτρη Γόντικα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την εκ νέου επιβεβαίωση από την πλευρά του Διαννή ότι ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού θεωρεί ιδιαίτερα ελκυστικό το γεγονός ότι το "τριφύλλι" θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΠΑΟ ετοιμάζει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ αμέσως μετά το δ.σ. της προσεχούς Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...