Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Γαλλία - Ν. Αφρική: 1-2

Η Αφρική το τελευταίο δεκάλεπτο κυνηγάει ακόμα ένα τέρμα, παίζοντας μόνο με τρείς αμυντικούς, μετά το 78 που ο Μοντίσε μπήκε αλλάγη ώστε να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας της Ν.Αφρικής.
 O Μαλουντά ξαναβάζει στο παιχνίδι την Γαλλία πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στην διοργάνωση στο 70. Η Γαλλία μειώνοντας την διαφορά, κάνει δύσκολη την πρόκριση για την ομάδα της Αφρικής που θέλει διαφορά δύο τερμάτων για να προχωρήσει στον επόμενο γύρο.
Ο Πέλα εκρηκτικός και πολύ γρήγορος επιμένει στο 62 να απειλεί την εστία των "τρικολόρ" με ατομική προσπάθεια.
Με σωτήρια επέμβαση στο 57 ο Λορίς σταματάει "κεραυνό" του Πέλα που πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Ν.Αφρική.
O Ανρύ παίρνει την θέση του Σισέ το 55 σε μία πρόσπάθεια της Γαλλίας να γυρίσει το παιχνίδι.
Οι Γάλλοι στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθούν για το πρώτο γκολ με αιχμή τον Σισέ, ενώ τροφοδότης είναι ο Ριμπερί. Στο κέντρο τοποθετήθηκε ο Ντιαρά, με αριστερό τον Μαλουντά, ενώ από δεξιά είναι ο Νταμπύ.
O Πέλα μετά από λάθος του Νταμπί κάνει το 0-2 για την Ν.Αφρική στο 37.Σε πλήρη αποσύνθεση η Γαλλία δείχνει ότι δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι και μάλλον μένει εκτός Μουντιάλ.
H διοργανώτρια χώρα προηγήθηκε με 1-0, ενώ από 25 η Γαλλία παίζει με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκε ο Κουρκίφ με κόκκινη κάρτα.
H N.Αφρική ανοίγει το σκόρ στο 20 με τον Κουμάλο μετά από αποτυχημένη έξοδο του γκολκίπερ των "τρικολόρ", Ούγκο Λορίς.

 Μετά τις εσωτερικές τους διαμάχες οι «τρικολόρ» ψάχνουν μόνο την νίκη, βασικός για την Γαλλία θα αγωνιστεί σήμερα για πρώτη φορά στην διοργάνωση ο Σισέ των «πρασίνων» ενώ εκτός θα μείνουν οι Εβρά, Γκογκού, Ανελκά και Μαλουντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...