Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Μουντιαλικό αγγλογερμανικό ντέρμπι

Αγγλία και Γερμανία διασταυρώνουν σήμερα (17:00, ΝΕΤ) τα ξίφη τους στο ντέρμπι, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το κλασσικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων.
Οι δυο αντίπαλοι έρχονται αντιμέτωποι στη φάση των «16» της διοργάνωσης, διεκδικώντας μια θέση στα προημιτελικά του τουρνουά και την ευκαιρία να πείσουν πως οι κακές εμφανίσεις τους στη φάση των ομίλων ήταν απλώς ατυχή αποτελέσματα, που άφησαν πίσω τους.
Αμφότερες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά μέχρι να προκριθούν στον επόμενο γύρω και αν η Αγγλία δεν κατέληγε δεύτερη στο τρίτο γκρουπ η αναμέτρηση αυτή πιθανότατα να έπαιρνε αναβολή για τη συνέχεια του Μουντιάλ ή για κάποιο άλλη φορά.
Τώρα, όμως, τα ψέματα τελείωσαν και για τις δυο και εφόσον θέλουν να «επιβιώσουν» θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που μας παρουσίασαν μέχρι στιγμής.
Η Αγγλία είναι τυχερή της ημέρας, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που τα «πάντσερ» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του βραζιλιάνικης καταγωγής άσου τους Κακάου, ενώ αμφίβολη είναι και η παρουσία των Σβαϊνστάιγκερ και Μπόατενγκ.
Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αργεντινή - Μεξικού, οι οποίες αποτελούν το ζευγάρι του άλλου αγώνα της ημέρας (21:30, ΝΕΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...