Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

TO ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ WIMBLEDON ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ NOVA


Ζωντανά το μακροβιότερο και  σπουδαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο 
Ελάχιστα  αθλητικά γεγονότα έχουν τη δυναμική να προσφέρουν τόσο μεγάλες συγκινήσεις όπως το Wimbledon, στο οποίο κυριαρχούν η ταχύτητα και οι ασταμάτητες εκπλήξεις. Από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου έως και την Κυριακή 4 Ιουλίου, το σπουδαιότερο και μακροβιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο έρχεται αποκλειστικά στη Nova, την πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, με ζωντανές μαραθώνιες μεταδόσεις από τα τρία κανάλια novasports.
Tα κανάλια novasports 1, 2 και 3 θα μεταδίδουν τους αγώνες του κεντρικού γηπέδου, του κορτ 1 και του κορτ 2, καθώς και τις προσπάθειες του Μάρκου Παγδατή, αλλά και της Λένας Δανιηλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε τρεις νίκες στα προκριματικά και επιστρέφει στο κυρίως ταμπλό του λονδρέζικου γκραν σλαμ για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.
Από το Βρετανικό  Όπεν, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά το 1877 στο νοτιοδυτικό προάστιο του Λονδίνου, θα παρελάσουν «αστέρια» όπως ο Ρότζερ Φέντερερ που θα αναζητήσει τον έβδομο τίτλο στο Λονδίνο για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ελληνοαμερικάνικου, Πιτ Σάμπρας, ο νικητής του 2008 και νούμερο 1 στον κόσμο, Ραφαέλ Ναδάλ, ο περσινός φιναλίστ, Αντι Ρόντικ και ο φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός τα τελευταία δύο χρόνια, Ρόμπιν Σόντερλινγκ. Στις γυναίκες οι αδελφές Γουίλιαμς, Σερίνα και Βίνους είναι τα φαβορί για τον τίτλο. Αλλά και οι Βελγίδες, Ζουστίν Ενάν και Κιμ Κλάιστερς δείχνουν ικανές να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους.

Οι συνδρομητές  της Nova θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν καθημερινά μία ωριαία εκπομπή με τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας που φεύγει, η οποία θα αρχίζει στις 23.30 και θα μεταδίδεται απ' το novasports 3. 
Στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, τα κανάλια novasports θα προβάλουν δύο κλασικούς αγώνες από το τουρνουά. Συγκεκριμένα την Κυριακή 20/6, θα προβληθούν από το novasports2 στις 11:30, οι αγώνες Άρθουρ Ας-Τζίμι Κόνορς (τελικός ανδρών 1975) και Κρις Έβερτ-Μαρτίνα Ναβρατίλοβα (τελικός γυναικών 1978).
Μέχρι τις  26 Ιουνίου, οι ζωντανές μεταδόσεις στο novasports1 και novasports2, του κοσμοπολίτικου και με εξαιρετικό αγωνιστικό θέαμα και συναρπαστικές μονομαχίες στα χορτάρινα κορτ του τουρνουά, θα ξεκινούν στις 15:00, ενώ στο novasports3 στις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...