Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Με άνεση η Βραζιλία στους «8»

Όπως αναμενόταν, η Βραζιλία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Χιλή, το εμπόδιο της οποίας για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέρασε με μια άνετη νίκη με 3-0.
Το παιχνίδι κρίθηκε σε διάστημα τριών λεπτών από το 35' μέχρι και το 38', όταν η Βραζιλία σκόραρε δις για να βάλει τέλος στα όποια όνειρα των παικτών του Μαρσέλο Μπιέλσα.
Αρχικά ο Ζουάν με όμορφη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μαϊκόν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και λίγα λεπτά αργότερα Ρομπίνιο, Κακά και Λουίς Φαμπιάνο συνδυάστηκαν άψογα για να διπλασιάσει ο τελευταίος τα τέρματα της ομάδας του.
Με το υπέρ τους 2-0 οι παίκτες του Κάρλος Ντούνγκα είχαν λίγο πρόβλημα στο να ελέγξουν το παιχνίδι και έτσι στο 59' έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
Σε αντεπίθεση ο Ραμίρεζ έκανε εξαιρετική κούρσα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον Ρομπίνιο, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μπράβο για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Οι συνθέσεις:
Βραζιλία (Κάρλος Ντούνγκα): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Μπάστος, Λούσιο, Ζουάν, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο, Ραμίρεζ, Ντάνιελ Άλβες, Κακά (81’ Κλέμπερσον), Ρομπίνιο (85’ Ζιλμπέρτο), Λουίς Φαμπιάνο (76’ Νιλμάρ)
Χιλή (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μπράβο, Φουέντες, Κοντρέρας (46’ Τέλο), Ίσλα (62’ Μιγιάρ), Χάρα, Καρμόνα, Βιδάλ, Μ. Γκονζάλες (46’ Βαλδίβια), Μποσεχούρ, Σουάζο, Σάντσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...