Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Γκοβού

Ο Σίντνεϊ Γκοβού, σύμφωνα με τους Γάλλους, είναι πάρα πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια. Στα διοικητικά, η πρώτη τιμή για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ είναι 25 εκατομμύρια ευρώ.
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Λιόν και από την Γαλλία θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή. Ο ρεπόρτερ της Λιόν στην εφημερίδα «L Equipe», Καρίμι Μπεν Ισμαέλ, μίλησε στην ΠΡΑΣΙΝΗ για την περίπτωση του διεθνή άσου: «Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι η μεταγραφή του Γκοβού είναι σχεδόν τελειωμένη, για διετές συμβόλαιο, με απολαβές παρόμοιες με αυτές που έπαιρνε στη Λιόν».
Ξεκίνημα με 25 εκατομμύρια ευρώ
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αίγυπτο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε κάποιο ελληνικό νησί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», έγιναν συζητήσεις μέσω τρίτων για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ αλλά και το ποσό που ακούγεται για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, όπως φαίνεται η κουβέντα για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ μόλις άρχισε και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
Ανακοίνωση από τους μετόχους
Θέση αναμένεται να πάρουν και οι μέτοχοι και αναμένεται σήμερα οι Ξυλάς, Νίκας, Πολέμης και Ζολώτας να βγάλουν ανακοίνωση ώστε να προσπαθήσουν να πείσουν τις δύο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...