Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ashley Cole: “Μισώ την Αγγλία”


Συνέχεια στα δημοσιεύματα που αφορούν του Άγγλους ποδοσφαιριστές μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της εθνικής Αγγλίας από το Παγκόσμιο Κύπελο της Νοτίου Αφρικής. Για δεύτερη φορά τα πυρά του βρετανικού τύπου κτυπούν τον Ashley Cole, o οποίος λίγο πριν την αποχώρηση της ομάδας για το Λονδίνο, έκανε share μήνυμα με τους φίλους του από το Blackberry του, που έλεγε ότι μισεί την Αγγλία και έβρισε τους κατοίκους της χώρας. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας και της Chelsea, έβαλε το μήνυμα αυτό σαν status επιτρέποντας σε όλους τους φίλους του να το δουν.
Χθες όμως ο Cole επίμεινε ότι είναι πιστός και αφοσιωμένος στην ομάδα του αλλά η πίεση την οποία νιώθει αυτή τη στιγμή μετέτρεψε τη ζωή του σε κόλαση.
Την ίδια ώρα άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις βρετανικές εφημερίδες, δείχνει τους ποδοσφαιριστές να χαλαρώνουν καταναλώνοντας αλκοόλ μερικές ώρες μετά το μοιραίο παιχνίδι με την Γερμανία.
Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι αφού πολλοί από αυτούς ξόδεψαν χιλιάδες λίρες για να μεταβούν στη Νότιο Αφρική πιστεύοντας πως η ομάδα τους θα τους δικαίωνε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...