Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ: Με όπλο την Τούμπα για την πρόκριση

Έχοντας κάνει το καθήκον του στην Ιταλία με την «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει με μεγάλο του «όπλο» την Τούμπα να πάρει απόψε (20:00, ANT1) την πρόκριση για τους «16» του Europa League κόντρα στην Ουντινέζε.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος να μην τα έχει πάει όσο καλά θα ήλπιζε, όμως στην Ευρώπη συνεχίζει τις εξαιρετικές του πορείες. Η κλήρωση για τους «32» του Europa League του έφερε μπροστά του τον σύλλογο της Serie A, που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Μετά το πρώτο παιχνίδι, όμως, των δυο αντιπάλων, ο ΠΑΟΚ είναι τώρα αυτός που έχει το πάνω χέρι.

Το συγκρότημα του Λάσλο Μπόλονι μετράει 12 ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη και συνεχίσει το ρεκόρ του, πιθανότατα θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, αρκεί να μην δεχθεί γκολ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να προτιμάει ένα 4-2-3-1 με έμφαση τη δύναμη και τις αλληλοκαλύψεις στο κέντρο. Ο Κρέσιτς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τους Τσιρίλο, Μαλεζά, Σνάουτσνερ και Σταφυλλίδη να συνθέτουν μπροστά του την τετράδα της άμυνας. Λαζάρ και Γκαρσία θα αγωνιστούν στα χαφ, ενώ στο κέντρο δεξιά θα βρεθεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λίνο και στον άξονα ο Γεωργιάδης με τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο.

Ουκ ολίγες, πάντως, είναι οι απουσίες για τον «δικέφαλο», καθώς λόγω τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπολογίζονται οι Ίβιτς, Φωτάκης, Έτο, Κατσικάς και Γλύκος.

Η Ουντινέζε από την πλευρά της δεν θα έχει τον σούπερ σταρ της, Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Παρόλα αυτά, το υλικό που έχει καθιστά το 3-5-2, με τον οποίο θα την παρατάξει ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, κίνδυνο-θάνατο για κάθε αντίπαλο που δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την ταχύτητά της.

Οι πιθανοί 11 των Ιταλών είναι οι Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Πασκουάλε, Πασιέντσα, Μπάστα, Ασαμόα, Αμπντί, Αρμέρο και Φλόρο Φλόρες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...