Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Θέλει Μαρτίνεθ η Μπάρτσα!

Την περίπτωση του Χάβι Μαρτίνεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο φαίνεται να εξετάζει ο Πεπ Γκουαντιόλα ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα των Βάσκων στην φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης και παράλληλα να το ανανεώσει το προσεχές καλοκαίρι, μιας και η φετινή χρονιά δεν είναι και τόσο καλή συγκριτικά με τις προηγούμενες για την Μπάρτσα. Ο Ισπανός προπονητής παρακολουθεί το νεαρό ποδοσφαιριστή και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Σεϊντού Κεϊτά εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει.

Εδώ πρέπει να τονιστεί πως είναι διεθνής, έχει παίξει σε 36 ματς κι έχει πετύχει τρία γκολ ενώ έχει και μία ασίστ. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ έχει ρήτρα αποδέσμευσης της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ με το συμβόλαιό του να λήγει σε τέσσερα χρόνια, το 2016. Τον 23χρονο ποδοσφαιριστή παρακολουθούν κι άλλοι σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας των πολύ καλών εμφανίσεών του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...