Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Καρνέζης: «Αν παίξουμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Ένα 24ωρο μετά την «παρθενική» του κλήση στην εθνική ομάδα, ο Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε σε κεντρικό κατάστημα του Παναθηναϊκού, με τους Αντώνη Πετρόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Εκεί φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα στους μικρούς φίλους του συλλόγου, με τον γκολκίπερ των «πρασίνων» να είναι στην «πρώτη γραμμή» της δημοσιότητας μετά και το κάλεσμα που δέχθηκε από τον Φερνάντο Σάντος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω ακόμη περισσότερα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά όλων των προηγούμενων ετών» είπε μεταξύ άλλων ο βασικός πορτιέρε του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παίζουν και στην εθνική. Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι εξαιρετικό, όλοι οι διεθνείς είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και βοηθούν κάθε νέο μέλος να προσαρμοστεί».

Με αφορμή την αναστολή του πρωταθλήματος ο Καρνέζης σχολίασε: «Θα βοηθήσει ορισμένους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών να δουλέψουν περισσότερο και να επιστρέψουν στη δράση», ενώ για την «καυτή τριάδα» αγώνων που ακολουθεί με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό τόνισε: «Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Αν και ρωτήθηκε αρνήθηκε να πάρει θέση με αφορμή την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στον προπονητή του από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ: «Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές. Κοιτάμε τη δουλειά μας. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να σχολιάσουν και να κρίνουν αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...