Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Premier League: Εντυπωσιακή η Αρσεναλ με Τότεναμ

Η Αρσεναλ, που συνετρίβη από την Μίλαν για το Champions League, δεν είχε καμία σχέση με την Αρσεναλ, που συνέτριψε με 5-2 την Τότεναμ στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου με επτά γκολ, πάμπολλες φάσεις, αποβολή, νεύρα και πλούσιο θέαμα οι «κανονιέρηδες» έδειξαν ότι έχουν δυνάμεις ακόμα και μπορούν στην καλή τους μέρα να «καθαρίσουν» κάθε αντίπαλο.

Και, όμως, αν για κάποια ομάδα το ξεκίνημα ήταν ιδανικό αυτή ήταν η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν με το ξεκίνημα της αναμέτρησης (ο Σαχά το 1-0 στο 4'), ενώ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντεμαπγιόρ στο 34' έδειξαν να βάζουν γερές βάσεις για τη νίκη.

Η Αρσεναλ εμφανώς σαστισμένη έψαχνε τον τρόπο για να αντιδράσει και τα κατάφερε με το γκολ του Σανιά στο 40. Τρία λεπτά αργότερα ο Φαν Πέρσι θα σκόραρε αυτός και θα έστελνε ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα και στην επανάληψη με τον Ροζίτσκι να τους βάζει στη θέση του οδηγού στο 51'. Ο θρίαμβος, όμως, από τον Τίο Γουόλκοτ, με τον Άγγλο επιθετικό να χτυπάει δυο φορές μέσα σε τρια λεπτά (στο 65' και στο 68').

Με γκολ του Ράιαν Γκιγκς στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύγισε την αντίσταση της Νόριτς και έφυγε με το διπλό από το Κάροου Ρόουντ (2-1).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με τον έτερο βετεράνος τους, τον Πόουλ Σκόουλς, στο 7ο μόλις λεπτό της συνάντησης, αλλά με τέρμα του Χολτ στο 84' τα «καναρίνια» φάνηκαν να παίρνουν την ισοπαλία. Τον τελευταίο λόγο, όμως, θα τον είχε ο Γκιγκς... Μετά από σέντρα του Τζόουνς, ο Ουαλός πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο τελευταίο κυριακάτικο ματς, η Στόουκ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Σουόνσι με 2-0 χάρη στα τέρματα των Άπσον (24') και Κράουτς (39').
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...