Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

O Ολυμπιακός πήγε στη Μόσχα για τουρισμό! - Συντριπτική ήττα από ΤΣΣΚΑ (96-64)

Euroleague: Βαριά ήττα στη Μόσχα ο Ολυμπιακός


Τελικά, ο Ολυμπιακός πήγε στη Μόσχα για τουρισμό! Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague, με 96-64, ήττα, που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την ελληνική ομάδα.

Αρκεί την 1η Μαρτίου να νικήσει την Γαλατασαράι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ανάλογα με το αποτέλεσμα με την Αναντολού Εφές, ίσως να χρειαστεί και διαφορά +2 πόντων) για να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Απίστευτη ήταν η ευστοχία των παικτών της ΤΣΣΚΑ από όλα τα σημεία του γηπέδου, ιδιαίτερα από τα 6.75μ. Με 13 τρίποντα τελείωσαν το ματς οι Ρώσοι, έχοντας 10 στα 10 στο ξεκίνημα του ματς! Πρώτος σκόρερ της «ομάδας του στρατού» ήταν ο Βορόντσεβιτς με 15 πόντους, ενώ ο πρώην «ερυθρόλευκος», Μίλος Τεόντοσιτς «φόρτωσε» το ελληνικό καλάθι με 14 (4/5 τρίποντα).

Ο Ντάριους Λαβρίονοβιτς είχε 12, ενώ 11 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν η συγκομιδή του μεγάλου αστεριού της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Κιριλένκο. Από 10 πόντους σημείωσαν οι Πονκρασόφ και Σβεντ. Ο Σπανούλης ήταν ο μόνος με διψήφιο νούμερο πόντων (12π.) για τον Ολυμπιακό, την ώρα που 7 πόντους πέτυχαν οι Πελεκάνος, Γκετσεβίτσιους, Άντιτς και Σλούκας.

Οι Ρώσοι εκτός από τα εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας, είχαν και οι 24 ασίστ έναντι μόλις 7 των Πειραιωτών
.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...