Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-2

Αλλο ένα τεράστιο διπλό έκανε στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0, αποτέλεσμα που του επιτρέπει να ξεφύγει τέσσερις ολόκληρους πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Βοιωτοί μετράνε και δυο παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με την πλειονότητα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και βάσιμα θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, ότι αν δεν αργούσαν να μπουν στον πρωτάθλημα, σαφέστατα θα βρίσκονταν σε τροχιά πλέι οφ.

Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί σε μια αναστρέψιμη βαθμολογικά θέση, αφού συγκεντρώνει μόλις 18 πόντους σε 22 αγωνιστικές και καταλαμβάνει την τρίτη θέση από το τέλος, αφήνοντας από κάτω του μόνο την Κέρκυρα και την Δόξα Δράμας. Για να βρει κανείς την τελευταία νίκη της ομάδας του Αγρινίου, θα πρέπει να κοιτάξει πίσω εννιά ματς πριν βρει το 1-0 επί του ΟΦΗ την 13η αγωνιστική.

Μεγάλη απογοήτευση, πάντως, για τον Παναιτωλικό πρέπει να προκαλεί και ο τρόπος, με τον οποίον ήρθε η ήττα από τον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να παίξουν καμιά ιδιαίτερη μπάλα, κατάφεραν στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους με δυο υποδειγματικές αντεπιθέσεις να πετύχουν τα δυο γκολ, που τους έδωσαν τη νίκη και στη συνέχεια δεν χρειάστηκε να ιδρώσουν.

Σκόρερ και των δυο τερμάτων ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι. Το 1-0 ήρθε στο 36' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σουμπίνιο, που έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Ιταλό, ενώ και στο 2-0 πέντε λεπτά αργότερα πάλι ο Βραζιλιάνος είχε τον ρόλο του δημιουργού και ο Ναπολεόνι εκείνον του εκτελεστή.

Η πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού στο παιχνίδι ήρθε με καθυστέρηση μιας ώρας, αλλά δεν άλλαξε τα δεδομένα, καθώς ο Μουλόπουλος έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μητρόπουλου.

Στο 71' σουτ του Χαριστέα πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Λεβαδειακού και αφού και σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μειώσουν, στη συνέχεια απογοητεύτηκαν και παρέδωσαν πνεύμα...
 ι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Άντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν (46’ Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (76’ Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46’ Ακαλέ), Καμάρα.

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Φερνάντες.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι (79’ Πόποβιτς), Αλεξίου (65’ Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος (70’ Βιάνα), Λισγάρας, Μελισσάς.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Σάντεζ, Ιωάννου, Κοιλιάρας.

Διαιτητής: Κομίνης
Βοηθοί: Σταθόπουλος, Γουργιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...