Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ιβκοβιτς: «Με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα για τη νίκη»

Για τη νίκη θα αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι με την Γαλατασαράι ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (01/03) στις 21:45 που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας όπως δήλωσε ο τεχνικός του, Ντούσαν Ιβκοβιτς, ενώ ζήτησε και την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας.

Ο Σέρβος κόουτς των Ερυθρόλευκων υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί ένας τέτοιος αγώνας και να παίξουν σκληρή άμυνα ενάντια στην τουρκική ομάδα. Ενώ τέλος ρωτήθηκε και για την ετοιμότητα των Κέσελ και Γκετσεβίτσιους για τους οποίους τόνισε πως είναι πρόβλημα πως έχουν χάσει προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίζουμε το τελευταίο ματς του Top 16, ένα πολύ σημαντικό αγώνα για εμάς, η αναμέτρηση της εβδομάδας όπως είπε και η Ευρωλίγκα. Με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα είναι έτοιμη αύριο για τη νίκη».

Για την τουρική ομάδα: «Εκτιμάμε την Γαλατάσαραϊ. Παίζει καλό και ελεγχόμενο μπάσκετ. Πρόκειται για την μοναδική ομάδα φέτος που έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είναι και η πιο ισχυρή της Ευρωλίγκας φέτος. Ξέροντας πως το Final 4 θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, κανείς δεν είχε τη Γαλατάσαραϊ φαβορί. Δεν τους έδιναν ούτε καν ελπίδες για πρόκριση στα play offs. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έχουν κάνει μια σταθερή πορεία και τους αξίζει που βρίσκονται για εδώ».

Για το πλάνο του για το ματς: «Πρέπει να παίξουμε και να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Θέλουμε να παίξουμε σκληρή άμυνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει, όμως, να είμαστε έτοιμοι και για σετ παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Το σύγχρονο μπάσκετ είναι διαφορετικό. Μια καλή άμυνα θα σου δώσει ένα εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και νομίζω πως έχουμε μια βελτίωση στο Top 16 στην άμυνα. Προτιμώ να παίξουμε γρήγορα αντί για ‘5 εναντίον 5’, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σετ παιχνίδι. Άλλο τι θέλουμε και άλλο τι θα γίνει. Έχουμε δουλέψει και θα δουλέψουμε για να είναι οι παίκτες ψυχολογικά έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις».

Για τους Γκετσεβίτσιους και Κέσελ: «Είναι πρόβλημα ότι δεν προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Ο Κέσελ είναι εντάξει, πιστεύω ότι σήμερα θα μπει και ο Γκετσεβίτσιους. Θα αποφασίσω για τη δωδεκάδα αύριο».

exedrasports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...