Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

FA Cup: Επαναληπτικός για Τότεναμ

Match between Fulham F.C. and Tottenham Hotspu...
Image via Wikipedia
Επαναληπτικό στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν θα χρειαστεί η Τότεναμ προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τα «σπιρούνια» στον πέμπτο γύρο του θεσμού δεν κατάφερα να λυγίσουν την αντίσταση της Στίβενεϊτζ, ομάδα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στην Αγγλία (League One).

Οι δυο ομάδες έμεινα στο 0-0 σε ένα πολύ κακό ματς με μετρημένες τις φάσεις μπροστά από τις εστίες. Οι μεγαλύτερες βέβαια ανήκαν στους «Σπερς», αλλά Σαχά και Ντεφό έδειξαν να είναι απρόσεκτοι στις τελικές τους προσπάθειες.

Η Στόουκ τα κατάφερε καλύτερα κόντρα στην Κράουλι Τάουν, την οποία και κέρδισε με 2-0.

Η ομάδα της Conference πάλεψε σκληρά και ευτύχησε να δει στο 17' τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Ντέλαπ για σκληρό φάουλ.

Με εύστοχο πέναλτι, όμως, του Γουόλτερς στο 42' και καρφωτή κεφαλιά του Κράουτς στο 52' η Στόουκ πήρε τη νίκη.

Στο ρελαντί η Λίβερπουλ, πέρασε διασύροντας με 6-1 την άσημη Μπράιτον. Τα τέρματα για τους «ρεντς» πέτυχαν οι Σκρτελ (5'), Κάρολς (57') και Λουίς Σουάρες (85'). Τα υπόλοιπα ήταν αυτογκόλ! Συγκεκριμένα ο Μπρίτκατ έστειλε δυο φορές τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 44' και στο 71' και άλλη μια ο Ντανκ στο 75'. Ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Λούα Λούα είχει ισοφαρίσει προσωρινά για την Μπράιτον στο 17'.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...