Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 3-1

Η Κέρκυρα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των ουραγών, επικρατώντας της Δόξας Δράμας με 3-1 για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας.

Το παιχνίδι ήταν μονόδρομος και για τους δυο αντιπάλους, αλλά όπως αποδείχθηκε, μόνο οι Φαίακες είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να τα βγάλουν πέρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου, που κέρδισαν δίκαια για χέρι του Γελαδάρη μέσα στην περιοχή της ομάδας τους, ενώ στο 51' και πάλι ο Ιωάννου έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του με ξαφνικό σουτ, που αιφνιδίασε τον Σέρεμετ.

Πανικόβλητη η Δόξα από την εξέλιξη του αγώνα, πάσχισε για να αντιδράσει στην επανάληψη και τα κατάφερε στο 63', όταν ο Κυβελίδης μείωσε σε 2-1.

Παρόλα αυτά, η αντεπίθεση των Δραμινών δεν θα είχε διάρκεια, αφού στο 75' ο Αγρίτης θα πετύχαινε με πλασέ και τρίτο γκολ για την Κέρκυρα, καθαρίζοντας το ματς.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γκράθια):
Γκαλίνοβιτς, Βενέτης (14’ Ζιάμπαρης) , Γραμμόζης, Καλαντζής, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου (67’ Μπάρκογλου, 73’ Μαρτίν)
Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Γιάντσης, Χαμπλ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Γκαρακλίδης (57’ Κουμπρόγλου), Βέρτζος, Καπελ, Αγτζίδης (46’ Ρούτσης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς (79’ Κατσικογιάννης), Κυβελίδης
Στον πάγκο: Ρόκα, Μπριλλάκης, Ψυχογιός, Στεργιανός-Μιχαηλίδης

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Μαγιάνης (Αρτας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...