Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΟΚ ο Μοντέστο, φορτσάρουν Κέβιν, Όλοφ

Η προετοιμασία για το ματς με τη Ρουμπίν ξεκίνησε και ο Βαλβέρδε είχε ευχάριστα νέα τη Δευτέρα.
Κανονικά προπονήθηκε ο Μοντέστο ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησαν Μιραλάς και Μέλμπεργκ. Προφυλάχτηκε ο Μανιάτης.

Αρκετά ευχάριστα νέα περιελάμβανε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε η προπόνηση της Δευτέρας, η οποία σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας για τον επαναληπτικό με τη Ρουμπίν την Πέμπτη (22:05) στο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «32» του EuropaLeague.

Αρχικά, ο Φρανσουά Μοντεστό ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ μέρος τους προγράμματος ακολούθησαν επίσης οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Κέβιν Μιραλάς. Αντιθέτως, ο Γιάννης Μανιάτης που ανέβασε πάλι πυρετό δεν προπονήθηκε για να προστατευθεί και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης (23/2, 22:05) με την Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa League.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Πανιώνιο ή στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Όλο το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε ο Μοδέστο, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και μετά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος της ομάδας ακολούθησε ο Μιραλάς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Στη προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μανιάτης, προκειμένου να προστατευτεί, καθώς είχε λίγο πυρετό. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30».

πηγή: www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...