Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Μπουνιές στην προπόνηση ο Ντουντού!

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει ο Νουντού Σεαρένσε στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος του Ολυμπιακού ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής ενός «θερμού» επεισοδίου με τον συμπαίκτη του Λεάντρο, με τον οποίο ήρθε στα χέρια!

Δύσκολες στιγμές φέρεται να περνάει ο Ντουντού Σεαρένσε στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει χάσει εντελώς τον ρόλο του στην νέα του ομάδα είχε θερμό επεισόδιο με έναν συμπαίκτη του, κατά την διάρκεια διπλού σε προπόνηση της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα πιάστηκε στα χέρια με τον Λεάντρο Ντονιζέτε και αν δεν επεναίβεναν οι ψυχραιμότερη τότε ο καβγάς θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.

«Ξέρω ότι η στάση μου δεν δικαιολογείται. Αλλά και ο Λεάντρο με χτύπησε με το χέρι του και πάνω στην προπόνηση η ένταση είναι μεγάλη γι αυτό αντέδρασα έτσι και τον χτύπησα», είπε ο Ντουντού Σεαρένσε.

Ο Βραζιλιάνος, η καριέρα του οποίου παρουσιάζει σταθερά πτωτική πορεία, πλέον προπονείται μόνος του, χωρίς να γίνει γνωστό μέχρι πότε, ενώ θα του επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...