Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί ο ΠΑΟ


Η εικόνα του Φαμπρισιάνο Γκονθάλεθ το πρωί της Δευτέρας στην Παιανία δεν είχε καμία σχέση με τον ευερέθιστο, νευρικό και αθυρόστομο άνθρωπο που αντίκρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις προηγούμενες προπονήσεις. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν πολύ ήρεμος, εντελώς πράος και προσπαθούσε να «μαζέψει» αρκετά από όσα είχε πει στο ξέσπασμά του το βράδυ του Σαββάτου.

Η αλλαγή δεν προέκυψε τυχαία. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η συζήτηση που είχε το βράδυ της Κυριακής ο Φάμπρι με τον Κώστα Ελευθεράκη και τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο τεχνικός διευθυντής και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ μίλησαν αρκετή ώρα με τον Ισπανό προπονητή και προσπάθησαν να τον βάλουν στο κλίμα της ομάδας. Να του δώσουν να κατανοήσει όλα όσα έχουν προηγηθεί της έλευσής του και έχουν φέρει τα πράγματα σε οριακή κατάσταση. Ήταν γεγονότα που δεν τα ήξερε ο Φάμπρι αφού δεν είχε κανείς φροντίσει να του εξιστορήσει με λεπτομέρειες το πρόσφατο παρελθόν.

Κάπως έτσι προέκυψε και η κουβέντα του Φάμρπι στους παίκτες τη Δευτέρα. «Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο τελευταίο τέταρτο, με έβγαλε εκτός εαυτού. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνουμε τέτοιο πράγμα, σε ένα ματς που το ελέγχουμε και από το πουθενά, να δεχόμαστε την ισοφάριση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και εξοργίστηκα. Ούτε εμένα μου αρέσει να συμβαίνουν αυτά αλλά ορισμένες φορές κάποιος πρέπει να πει μερικά πιο δυσάρεστα πράγματα», εξήγησε στους Πράσινους ο Φάμπρι και πρόσθεσε: «Πιστεύω σε εσάς. Σας πιστεύω πάρα πολύ και το εννοώ. Είστε παίκτες αξίας και από εδώ και στο εξής πρέπει να αλλάξετε αγωνιστικό πρόσωπο. Σταματήστε να αδικείτε τον εαυτό σας. Με δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Ο Φάμπρι θέλησε να δώσει εξηγήσεις και στον Ζέκα για τον εξάψαλμο που του έριξε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανθρακικό. «Αυτό που έγινε, δεν έχει να κάνει με εσένα. Όσα λέω σε σένα, αφορούν όλη την ομάδα. Δεν θέλω να πιστέψεις ότι έχω κάτι μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλον», του είπε. Βέβαια ο Ζέκα του απάντησε. «Δεν ήταν σωστό να συμβεί αυτό. Κόουτς δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος μετά από τόσες φωνές ότι δεν έχεις πρόβλημα μαζί μου». Ο Φάμπρι δεν θέλησε να το αφήσει να αιωρείται. «Δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεν μπορώ να έχω προσωπικά με κανένα σας».

Οι ποδοσφαιριστές γενικά ήταν έξω φρενών. Και με τον Ισπανό τεχνικό και με τη διοίκηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες επεσήμαιναν συνεχώς στον Βασίλη Κωνσταντίνου ότι η διοίκηση έχει κάνει πολλά λάθη και έχει αφήσει τους ποδοσφαιριστές έρμαια. Μάλιστα ο Κώστας Ελευθεράκης έμεινε απαθής μακριά από το χώρο της ομιλίας, βλέποντας από το μπουθ τα τεκταινόμενα, ενώ υπήρξε αντίδραση από ποδοσφαιριστή που κλώτσησε τη μπάλα προς το μέρος του Ελευθεράκη χτυπώντας τη με δύναμη στο μπουθ!



Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...