Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Δυνατά για το EURO 2020 η Ελλάδα

European football government body badge
 (Photo credit: Wikipedia)
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τόνισε με δηλώσεις του ότι η Αθήνα θα θέσει υποψηφιότητα για να είναι μία από τις 13 πόλεις που θα διεξαχθεί το κορυφαίο τουρνουά

Όπως τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο «ισχυρός άνδρας» της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν είναι δυνατό η Ελλάδα να μην θέσει υποψηφιότητα: «Φυσικά και είναι ευκαιρία και το έχουμε δηλώσει από την αρχή. Το έχουμε συζητήσει και με τον κύριο Ιωαννίδη ο οποίος είναι πρόθυμος να κάνει ότι χρειαστεί όταν πρέπει για να καταθέσουμε φάκελο. Περιμένουμε από την UEFA τις ολοκληρωμένες οδηγίες, προκειμένου να συντάξουμε τον φάκελο για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα. Εκτιμώ ότι θα διεκδικήσουμε δυνατά για να είναι η Αθήνα μια από τις πόλεις η οποία θα αναλάβει να πάρει μέρος σε αυτή τη γιορτή», υποστήριξε τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σαρρής.

Επισήμανε ακόμη ότι «το ΟΑΚΑ είναι το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα που μπορεί να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση» και κατέληξε πως «θα ήταν έγκλημα να μη διεκδικήσει η Ελλάδα κάτι τέτοιο.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...