Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τέλος και επισήμως ο Ντιόγκο από τον Ολυμπιακό [βίντεο]

Ενα προαναγγελθέν εδώ και... χρόνια διαζύγιο ολοκληρώθηκε και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο Ντιόγκο.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από τη Πορτουγκέζα το καλοκαίρι του 2008 και είχε κοστίσει σχεδόν δέκα εκατομμύρια ευρώ είχε προσγειωθεί στον Πειραιά ως το νέο μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου γεμίζοντας ελπίδες του φιλάθλους των ερυθρολεύκων, ωστόσο πέρα από την πρώτη του σεζόν δεν κατάφερε να αποδείξει την αξία του ούτε να δικαιολογήσει το υπέρογκο ποσό που είχε δαπανηθεί για την απόκτησή του.

Ενας ποδοσφαιριστής που γέμισε προσδοκίες με την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά, ωστόσο, στη συνέχεια, προβλημάτισε, δόθηκε δανεικός, επέστρεψε και τελικά έφθασε στο σημείο σχεδόν να μην θυμούνται οι φίλαθλοι της ομάδας ότι βρισκόταν μέχρι πρότινος στο ρόστερ.

Το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2013,ωστόσο διοίκηση και παίκτης έφθασαν σε συμφωνία να τερματίσουν τη συνεργασία τους από τώρα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να λαμβάνει κάποια μικρή αποζημίωση.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Λουίς Σάντο»

Ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές ενός ποδοσφαιριστή που λιγότερο αδικήθηκε και περισσότερο αδίκησε τον εαυτό του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...