Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μαθαίνει ...ισπανικά ο Νίνης!

Ο Μανόλο Χιμένεθ άνοιξε το δρόμο για να περάσει ο 23χρονος διεθνής από την Πάρμα στη Σαραγόσα, ως δανεικός. Κοντά σε συμφωνία με τον Ανάκογλου η ΑΕΚ.

Με την ομάδα του να'χει συγκεντρώσει μόλις 23 βαθμούς, και να βολοδέρνει στην 14η θέση της Πριμέρα, ο Χιμένεθ έκρινε πως έχει άμεση ανάγκη έναν παίκτη που έμαθε καλά, όσο δούλευε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Κι επειδή ο Σωτήρης έχει λιγοστές συμμετοχές, μόλις 7, στην Πάρμα, απάντησε θετικά στην πρόσκληση του Ισπανού τεχνικού, ώστε να τελειώσει στο πλευρό του τη φετινή σεζόν. Για να επικυρωθεί ο δανεισμός του Νίνη, δεν απομένει παρά η υπογραφή της Πάρμα.

Η περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου είναι διαφορετική, επειδή ο Πέτρος Θεοδωρίδης συμφώνησε σήμερα να τον δανείσει (και αργότερα να τον πουλήσει, όσο-όσο...) στην ΑΕΚ, ωστόσο ο 21χρονος μέσος έχει δεσμευτεί προφορικά με τον Παναθηναϊκό. Οποια κι αν είναι η απόφαση που θα πάρει, το σίγουρο είναι ότι ο Πανσερραϊκός είχε παλιότερα την ευκαιρία να τον "μοσχοπουλήσει", αλλά ο Θεοδωρίδης την πέταξε στα σκουπίδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...