Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Στους «8» του κυπέλλου Ολυμπιακός στη σκιά του Αβραάμ και του... Βύντρα

Με πολλές αλλαγές, χαλαρά διάθεση και χωρίς να «βγάλει μάτια» ο Ολυμπιακός νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου την Καβάλα με 0-1 και περιμένει τον επόμενό του αντίπαλο στους «8» του θεσμού .

Το παιχνίδι έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο και δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς όλα κρίθηκαν νωρίς όταν ο Σιόβας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 12ο λεπτό και στη συνέχεια όλα κύλησαν ομαλά.

Την παράσταση έκλεψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από οκτώ μήνες και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του στην έναρξη του Euro 2012.

Μάλιστα τη στιγμή απαθανάτισε ο γκολκίπερ των ερυθρολεύκων Μπάλαζ Μέγιερι ο οποίος έσπευσε αμέσως να ανεβάσει τη φωτογραφία του στο twitter γράφοντας «Ο Αβραάμ επέστρεψε στο γήπεδο».

Στα μεταγραφικά, οι ερυθρόλευκοι, φαίνεται πως κινούνται σε ρυθμούς Λουκά Βύντρα, ο οποίος έμεινε και επισήμως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, τα έχει βρει προφορικά με τη διοίκηση των πρωταθλητών και αναμένεται να κατηφορίσει στον Πειραιά για να καλύψει το κενό του Βασίλη Τοροσίδη.



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...