Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

"Σισέ: ο Θεός της Αθήνας"

Ο γαλλικός Τύπος ασχολήθηκε με το ντέρμπι Ολυμπιακού Σταδίου, καθώς ρεπόρτερ βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Γάλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό και -φυσικά- την παράστασή έκλεψε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

«Ο Σισέ χτύπησε δύο φορές», αναφέρει η «L' Equipe», ενώ η ιστοσελίδα «www.vbcfoot.com» πλέκει το εγκώμιο του… «Τζιμπρίλ Σισέ: ο Θεός της Αθήνας», αναφέρει στη συνέχεια κάνει λόγο για μεγάλη εμφάνιση του στο χθεσινό ντέρμπι.

«O Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για τον Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου», αναφέρει η ιστοσελίδα «lefigaro.fr».

«Την ώρα που ένας πρώην παίκτης της Λιλ και της Σεντ Ετιέν, ο Κέβιν Μιραλάς, άνοιγε το σκορ για τον Ολυμπιακό (38') στην Αθήνα, δύο γκολ του πρώην άσου της Οσέρ (56', 62') έδωσαν τη νίκη στον γηπεδούχο Παναθηναϊκό (2-1). Ο Γάλλος διεθνής έχει σημειώσει επτά γκολ σε οκτώ αγωνιστικές! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν βαθμό πάνω από τον Παναθηναϊκό», συνεχίσει το δημοσίευμα.

Αναφορά στο αποτέλεσμα έκανε και η ισπανική Αs, που αναφέρει ότι ο Σισέ «έθαψε τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε».

Στο ΟΑΚΑ και η μαμά Σισέ

Ο Σισέ είχε πάντως και έναν παραπάνω λόγο να σκοράρει στο ντέρμπι. Στα επίσημα του ΟΑΚΑ βρισκόταν η μητέρα του που ήρθε να παρακολουθήσει τον γιό της στο μεγάλο ντέρμπι αλλά και η σύζυγος του, Τζούντ.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ένας διάσημος σχεδιαστής μόδας που ντύνει την Madona, την Lady Gaga και άλλα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής και όχι μόνο.

Ο Γάλλος επιθετικός του «τριφυλλιού» έχει συνεργαστεί μαζί του και σε όλες τις φωτογραφίες που ποζάρει κάνει την κίνηση που έκανε και χθες στο δεύτερο γκολ. Έβαλε τα χέρια κοντά στα μάτια και με αυτόν τον τρόπο το αφιέρωσε στον καλό του φίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...