Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός 78-65 τον Άρη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο «Αλεξάνδρειο» του Άρη με 78-65 στην πρεμιέρα της Α1 στο μπάσκετ και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς παρατάχθηκε πλήρης στον αγώνα, ενώ ο Άρης αγωνίστηκε με αλλοδαπούς και έφηβους, καθώς οι Έλληνες επαγγελματίες παίκτες συμμετείχαν στην απεργία του ΠΣΑΚ.

Ο Άρης παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τους Έλληνες επαγγελματίες μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μουδιασμένα προφανώς λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι «κίτρινοι» κατάφεραν παρά τις ελλείψεις να προηγηθούν με 15-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου και με 37-35 στο ημίχρονο.
Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, οι γηπεδούχοι άρχισαν να κουράζονται καθώς δεν είχαν εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο και ο Ολυμπιακός στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου πέρασε μπροστά με 60-47, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» κατέβασαν και πάλι ταχύτητα, επιτρέποντας στον Άρη να προσπαθεί να «ροκανίζει» σταδιακά τη διαφορά. Η αστοχία του και τα ξεσπάσματα του Σπανούλη, του έκοψαν τα φτερά και ο Ολυμπιακός έφθασε με άνεση στη νίκη με 78-65.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 37-35, 47-60, 65-78

ΑΡΗΣ (Σ. Ντρούκερ): Πιρς 16, Ντάνστον 3, Ταπούτος, Τάκερ 23, Μανδάλτσης, Σιώπης, Κασούρας, Α. Βασιλειάδης, Μπορόβνιακ 7, Χρυσικόπουλος 8, Μποχορίδης 8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ν. Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 2, Νεστέροβιτς 10, Γκόρντον 5, Σπανούλης 20, Μπουρούσης 12, Κέσελ 10, Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 2, Νίλσεν 6, Παπανικολάου 8, Έρτσεγκ 3, Κατσίβε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...