Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Όλα μηδέν στην Τρίπολη

Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε στην Τρίπολη το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρακλή. Το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν φτωχό και οι μεγάλες φάσεις έλειψαν μπροστά από τις εστίες των δύο τερματοφυλάκων. Χωρίς νίκη παραμένει ο Αστέρας στην έδρα του, 3η διαδοχική ισοπαλία για τον Ηρακλή που από το 83’ συνέχισε με δέκα (κόκκινη ο Σολτάνι).


Το ματς ήταν κακό, χωρίς ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο τερματοφυλάκων. Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κι ενέτειναν την πίεσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν κι ο Ηρακλής έπαιζε με 10 παίκτες, χωρίς ωστόσο οι προσπάθειές τους να αποδώσουν καρπούς. Ο «γηραιός» είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα στο 25’ με τον Ντάνι, ενώ ο Αστέρας ουσιαστικά στα πρώτα 45 λεπτά δεν απείλησε. Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς καμία δόση υπερβολής, οι δύο αντίπαλοι… ταλαιπώρησαν την μπάλα, καθώς το ποδόσφαιρο που έπαιξαν ήταν χειρότερο από αυτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αστέρας λίγο έλειψε να σκοράρει στο 85’ με τον Μπαστία, όμως κράτησε όρθιο τον Ηρακλή ο Μπαντής. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Σολτάνι (83’) με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Πουλίδο.

Το φιλμ του αγώνα

5' Για πέναλτι διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι. Ο Αραμπατζής βρήκε τον Αράς μέσα στη μικρή περιοχή, την ώρα που προσπαθούσε να τον αποφύγει με ντρίμπλα.
11’ Κεφαλιά του Καρλίνιος μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντεγκρά μπλόκαρε εύκολα
25’ Ο Ντάνι εκμεταλλεύτηκε μία καραμπόλα στην άμυνα του Αστέρα, αλλά το σουτ που έπιασε απέκρουσε ο Ντεγκρά.
34’ Σέντρα του Λαδάκη από δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Φυτανίδη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
56' Ωραία προσπάθεια του Αράς από αριστερά, ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
85’ Εντυπωσιακή απόκρουση του Μπαντή σε εξ επαφής κεφαλιά του Μπαστία.
90' Ο Φορτούνης μπήκε από αριστερά προσπάθησε να πλασάρει, όμως ο Μπαντής, μπλόκαρε την μπάλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαδάκης-Αραμπατζής, Ιάκομπ
ΚΟΚΚΙΝΗ: 83' Σολτάνι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι (42’ Ορόθκο), Λαδάκης, Κρις (71’ Μπαστία), Καρέρα, Ροζέριο (58’ Φορτούνης), Αράς, Ρομπέρτο.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος (68’Μπαντής), Αραμπατζής, Κανακούδης, Χοσέμι, Κατσαμπής, Ντάνι, Καρλίνιος, Μάρα (66’ Κομπαγιάσι), Πίτου Γκαρσία (85’ Κυριαζής), Σολτάνι, Ιάκομπ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...