Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλίας

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλίας στο Βόλο, καθώς ο Ολυμπιακός και η Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με τον Μόνχε, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 79’ με τον Μετίν. Με δέκα έμειναν οι Βολιώτες στο 86’ (κόκκινη ο Μόνχε) που είχαν δοκάρι στο 20'. Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λάρισα, που διαμαρτύρεται για γκολ του Μετίν που δεν μέτρησε στο 85’.

Το φιλμ του αγώνα

8’ Μετά από κεφαλιά-πάσα του Μπρέσκα, ο Μόνχε σούταρε απευθείας, αλλά ο Αμπάρης πέφτει στη δεξιά γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα κατέληξε στον Μπρέσκα που σούταρε από πλάγια θέση, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Λάρισας έσωσε.
16’ Ο Βενετίδης σούταρε στην κίνηση από καλή θέση, όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιακούποβιτς.
20’ ΔΟΚΑΡΙ. Σε σέντρα από δεξιά στην περιοχή της Λάρισας, ο Μόνχε έπιασε το απευθείας γυριστό σουτ και μετά από κόντρα, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αμπάρη.
21’ ΓΚΟΛ (1-0). Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες από δεξιά, ο Μάρτιν έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μόνχε που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι, με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της Λάρισας.
26' Ο Κανόμπιο έπιασε αριστερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Γιακούποβιτς μπλόκαρε με εντυπωσιακό πλονζόν.
51’ Ωραία ατομική προσπάθεια του Ούμπιντες από δεξιά και συρτό σουτ στην απέναντι γωνία, μπόκαρε ο Αμπάρης.
60’ Ο Γιακούποβιτς έδιωξε με δυσκολία σέντρα-σουτ του Κουζέν, ο Μετίν πήρε την επαναφορά, αλλά το δυνατό σουτ που έπιασε στην κίνηση, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
79’ ΓΚΟΛ (1-1). Μετά από απόκρουση στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Μετίν έπιασε το δυνατό σουτ και η μπάλα αφού κοντράρει στον Ντολεζάι, κατέληξε στην αριστερή γωνία του Γιακούποβιτς.
85’ Μετά από σέντρα του Βενετίδη από αριστερά, ο Κουζέν έπιασε το απευθείας σουτ και ο Μετίν που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας την έσπρξε από κοντά στα δίχτυ. Ο βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Τούρκο, με τη φάση -ακόμα και στο ριπλέι- να δείχνει εξαιρετικά οριακή

ΣΚΟΡΕΡ: 21’ Μόνχε-79’ Μετίν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιακούποβιτς-Κουζέν, Νταμπίζας, Βελάσκο, Ταυλαρίδης.
ΚΟΚΚΙΝΗ: 86’ Μόνχε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ψυχογιός, Ζαραδούκας (83’ Καπετάνος), Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ρόκας, Ούμπιντες, Μπρέσκα (65’ Πλιάγκας), Μόνχε, Μάρτιν (76’ Σολάκης).
ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βελάσκο, Κατσιαρός (46’ Μετίν), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Πούρι (46’ Γκέρεμι), Ρομέου, Βενετίδης, Σίμιτς, Κανόμπιο (74’ Αμπουχατζίρα), Κουζέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...