Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

O Κάκος των ντέρμπι

Το προσεχές Σάββατο, ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει για 3η φορά στην καριέρα του ένα ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους» αντιπάλους. Τις προηγούμενες δύο, νικητής ήταν πάντα ο Ολυμπιακός. Για το πρωτάθλημα θα είναι μόλις η 2η φορά, έπειτα από το περσινό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το έτερο ντέρμπι «αιωνίων» που έχει διευθύνει, ήταν την περίοδο 2007-2008 για την 5η φάση του Κυπέλλου, όπου και πάλι στο φαληρικό γήπεδο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συντρίψει με 4-0 τους «πράσινους».

Γενικά οι δύο αντίπαλοι με διαιτητή τον Κερκυραίο, έχουν θετική παράδοση και καλό ποσοστό νικών. Ο Παναθηναϊκός έχει «συναντήσει» τον Κάκο σε 18 ματς συνολικά, απ’ τα οποία έχει κερδίσει τα 10. Για το πρωτάθλημα, σε 15 ματς ήταν νικητής στα 9. Ο Ολυμπιακός είχε τον Κερκυραίο διαιτητή σε 20 ματς συνολικά, απ’ τα οποία έχει κερδίσει τα 11, ενώ αποκλειστικά για το πρωτάθλημα, σε 14 παιχνίδια ήταν νικητής στα 7.

Το www.sport-fm.gr ανοίγει ξανά το αρχείο του και σας θυμίζει όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού τα οποία έχει διευθύνει ο Τάσος Κάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...