Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Διακοπή συμβολαίου στον Κασάνο

Όσο δεν αμφισβητείται το ταλέντο του Αντόνιο Κασάνο, άλλο τόσο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον εκκεντρικό και ιδιόρυθμο χαρακτήρα του. Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Ρικάρντο Γκαρόνε, αποφάσισε τη διακοπή του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, καθώς οι δύο άνδρες είναι στα μαχαίρια.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ο Κασάνο έμοιαζε έτοιμος να στεριώσει σε μία ομάδα, όμως την Τρίτη όλα άλλαξαν. Ο 28χρονος διεθνής Ιταλός επιθετικός (που μαζί με τον Πατσίνι έχουν δημιουργήσει ίσως το πιο επικίνδυνο επιθετικό δίδυμο στην Ιταλία) δεν παραβρέθηκε σε εκδήλωση χορηγού της ομάδας, χωρίς να ειδοποιήσει. Ο Κασάνο τόνισε ότι έπρεπε να μείνει κοντά στην έγκυο σύζυγό του, που δεν ένιωθε καλά, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας δεν ικανοποιήθηκε. Πλέον αναμένεται ο παίκτης να καταφύγει στα αρμόδια όργανα της Σεριε Α’.

Όπως είναι φυσικό έμεινε εκτός αποστολής για το κυριακάτικο ματς με την Τσεζένα, ενώ δεν θα κληθεί στην εθνική Ιταλίας, αφού ο Τσέζαρε Πραντέλι ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε τιμωρημένους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...