Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

«Μην προδίδετε τα όνειρα του κόσμο» το μήνυμα των οπαδών στους παίκτες του Άρη

Ανακοίνωση - προτροπή στους παίκτες του Άρη, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του «Super 3», με αφορμή τον αποκλεισμό από τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στα Τρίκαλα. Το κλίμα όπως είναι λογικό, είναι βαρύ στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τους οργανωμένους να κρούουν το καμπανάκι στους παίκτες του Κούπερ, παρακινώντας τους να αποκτήσουν νοοτροπία νικητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απελευθερωθείτε από το ανεξήγητο βάρος που έχετε στα πόδια σας. Σκίστε τα δίχτυα και μη σκέφτεστε πώς θα πανηγυρίσετε τα γκολ. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και δείξτε τι αξίζετε μέσα στο γήπεδο. Μην τα παρατάτε τώρα που τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο.

Μην προδίδετε τα όνειρα του κόσμου που σας πιστεύει και σας ακολουθεί. Στοχεύστε ψηλά και κάντε τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρα όλων. Συνειδητοποιήστε ποια φανέλα φοράτε και σε ποιον σύλλογο ανήκετε. Αποκτήστε νοοτροπία νικητή και μην αφήνετε κανένα περιθώριο στου αντιπάλους σας.

Στο μυαλό σας μόνο το πρωτάθλημα και η καταξίωση μέσα απ’ αυτό. Η Ευρώπη είναι κερασάκι, αλλά άλλη είναι η τούρτα. Το Σάββατο με τον Ατρόμητο κάντε καινούργια αρχή και διατηρήστε τη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εμείς εκεί θα είμαστε πάντα, αλλά μη θεωρείτε τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου ως αδυναμία. Γιατί αν συμβεί έστω και στο ελάχιστο αυτό, τα ήδη στενά τα περιθώρια, θα γίνουν μικροσκοπικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...