Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Βόλεϊ: Η Κηφισιά νίκησε τον Ηρακλή στη Μίκρα!

Συνεχίζουν να πέφτουν βροχή οι εκπλήξεις στην Α1 βόλεϊ των ανδρών. Ο ΑΟ Κηφισιάς έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφού μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πήρε το «τρίποντο» και μέσα σε μία από τις πιο δυνατές έδρες της Ελλάδας, στη Μίκρα (η οποία πάντως ήταν άδεια λόγω τιμωρίας), με 3-1 επί του Ηρακλή.

Αν εξαιρέσει κανείς το τρίτο σετ, το οποίο κατέκτησε ο «γηραιός», οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου ήταν καλύτεροι και έφτασαν πανάξια στη νίκη. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο ΑΟΚ κάνει δύσκολη τη ζωή των «κυανόλευκων». Σε τέσσερα ματς στην έδρα του Ηρακλή έχει δύο νίκες, ενώ σε άλλο ένα πήρε το βαθμό πηγαίνοντας το ματς στο τάι-μπρέικ.

Τα σετ: 20-25, 24-26, 25-19, 19-25.

Δύο στα δύο ο ΠΑΟΚ

Μία βδομάδα μετά το μεγάλο «διπλό» στην έδρα του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ έκανε το δύο στα δύο με μία άνετη νίκη 25-18 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Πυλαία. Φάνηκε για άλλη μία φορά ότι όσο είναι τραυματίας ο Ισαχάρ η Καλαμαριά δεν θα μπορεί να δει στα μάτια τους περισσότερους αντιπάλους της.

Τα σετ: 25-22, 25-18, 25-21.

Το απόλυτο των βαθμών και ο Άρης

Στους έξι βαθμούς έφτασε ο Άρης μετά από δύο αγωνιστικές. Οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη επί του Πανελληνίου, με 3-1 στο κλειστό της Κυψέλης. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το πρώτο τους σετ στο πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό ώστε να αποτρέψουν την ήττα.

Τα σετ: 20-25, 25-18, 17-25, 16-25.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...