Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Μπάσκετ Α1: Καβάλα-Ηλυσιακός 99-71

Η Καβάλα ξεκίνησε με το… δεξί το νέο πρωτάθλημα καθώς στο κλειστό της Καλαμίτσας νίκησε άνετα τον Ηλυσιακό με 99-71. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με αλλοδαπούς, εφήβους και χωρίς Έλληνες επαγγελματίες παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν στην απεργία του ΠΣΑΚ, ενώ με τον Ηλυσιακό έπαιξαν οι Χατζής και Κασελάκης, καθώς και έφηβοι.

Πριν από την έναρξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση από μπασκετμπολίστες μέλη του ΠΣΑΚ που προσπάθησαν να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του ματς. Η Καβάλα που παρατάχθηκε με ξένους και εφήβους και χωρίς τους Έλληνες επαγγελματίες, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ηλυσιακού που αγωνίστηκε με τους Χατζή και Κασελάκη, καθώς και με έφηβους.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με 11-6 και στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 21-10. Στη δεύτερη περίοδο η Καβάλα επέβαλε ολοκληρωτικά τα ρυθμό της, ήταν εύστοχη και η λήξη του ημιχρόνου τη βρήκε μπροστά με 49-23. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο όπου ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι Καβαλιώτες διατήρησαν τη μεγάλη διαφορά στο σκορ μ ε 49-23 με τους Παλάσιος και Σίμονς να κάνουν ότι θέλουν κάτω από τα καλάθια. Η τελευταία περίοδος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και ο προπονητής της Καβάλας Δημήτρης Πρίφτης έριξε στον αγώνα και δύο μαθητές λυκείου, τους Πιεβάλιτσα και Γκέλιο.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 49-23, 75-40, 99-71. enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...