Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

4 χούλιγκανς χτύπησαν τον Βασάρα

Επίθεση από τέσσερις άγνωστους δέχθηκε χθες στις 11.25 το βράδυ στα Καμίνια ο Κύρος Βασάρας, o οποίος ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Ο κ. Βασάρας έβγαινε από ταξί όταν οι τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοποδήλατα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά. Ο ίδιος δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία

Εξάλλου, δώδεκα άτομα συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ - Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τέσσερις συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, έξι για κατοχή κροτίδων και βεγγαλικών, ένας για κατοχή πλαστού χαρτονομίσματος και ένας γιατί πετούσε αντικείμενα στις αστυνομικές διμοιρίες.
Πριν από την έναρξη του 2ου ημιχρόνου δημιούργησαν επεισόδια έξω από τη θύρα 35, όπου οπαδοί του ΠΑΟ δεν έμπαιναν στις θέσεις τους και άρχισαν να πετούν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση μιας χειροβομβίδας κρότου λάμψης και κατάφεραν να απωθήσουν τους οπαδούς, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...