Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σισέ: Σήμερα βούλωσα στόματα!


Ξέσπασε μετά το ματς ο Τζιμπρίλ που είπε ότι ...βούλωσε στόματα, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ότι δεν σκοράρει σε ντέρμπι αλλά και σε εξώφυλλα που θεώρησε ότι είναι προσβλητικά για τον Παναθηναϊκό.

“Ο κόσμος μιλούσε αρκετά κι έλεγε ότι δεν σκοράρω στα ντέρμπι. Σήμερα έκλεισα τα στόματά τους. Τελικά τα κατάφερα, αλλά όποιος και να σκόραρε η νίκη θα ήταν σημαντική” δήλωσε ο Γάλλος άσος και πρόσθεσε: “Πρέπει να σέβονται κάποια πράγματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τέτοια πράγματα. Ήταν απαράδεκτα. Ειδικά το εξώφυλλο με Βύντρα και Μιραλάς, το οποίο ήταν απαράδεκτο. Τώρα το βούλωσαν. Πρέπει να μάθουν να δουλεύουν. Σημασία έχει ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος και όχι στις πέντε-έξι πρώτες αγωνιστικές. Εμείς πέρυσι ήμασταν πρώτοι αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ απαξιωτικά για αυτούς”

Ο Σισέ τον οποίο οπαδοί του Παναθηναϊκού σήκωσαν στα χέρια και έκαναν τον γύρο του θριάμβου, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης: “Ήταν πολύ μεγάλη νίκη για δυο λόγους. Πρώτον γιατί ήταν ένα ντέρμπι, ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και δεύτερον γιατί ο Ολυμπιακός ήταν 4 πόντους μπροστά και χρειαζόμασταν τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε”.

Είπαν

Νίκος Νιόπλιας: “Είχαμε μείνει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ίδιο γήπεδο και βγήκαμε μετά να παίξουμε. Είναι μια μεγάλη νίκη για τους οπαδούς, εμείς δεν προλαβαίνουμε να τη χαρούμε, γιατί σε 2 μέρες έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι περίμεναν τόσα χρόνια να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τον κερδίσαμε με καλή εμφάνιση στο δεύτερο και με ανατροπή. Όταν θα γυρίσουν όλοι οι παίκτες ο Παναθηναϊκός θα είναι άλλη ομάδα. Δεν ήταν νίκη σωτηρίας για μένα. Και για μένα γιατί σωτηρία; Και τι έγινε; Πάντα σε δύσκολη θέση είμαι σε αυτή την ομάδα. Πολύ δύσκολη θέση, στον Παναθηναϊκό είμαι. Δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, αλλά δεν κάναμε όλοι. Γιατί πώς είναι καλά τα τρεξίματα του Μαρίνου, του Καντέ, του Λάζαρου που γύρισε δύο μήνες μετά λόγω τραυματισμού, πώς είναι τα τρεξίματα αυτών που ήρθαν στις 2 Ιουλίου; Ο Βαλβέρδε είναι κύριος, η συμπεριφορά του είναι άψογη, είναι ωραίος προπονητής. Ζει για το ποδόσφαιρο, είδα τις αντιδράσεις του, μιλήσαμε κάτω που βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές.”

Νικόλας Πατέρας: “Στα ντέρμπι κάποιος χάνει και κάποιος κερδίζει. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένας υποτονικός αγώνας, στο δεύτερο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και κέρδισε. Μετά το τέλος, πέρασα από τα αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες. Από τα καλά που έχει αυτή η ομάδα είναι ότι μπορεί να γυρνάει τα παιχνίδια. Πρέπει, πάντως, να κάνουμε συνέχεια κάποιες βελτιώσεις, αφού υπάρχουν κάποια θέματα από το καλοκαίρι που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε πάρει τη σουίτα πάνω από τη θύρα 25. Ο κύριος Μαρινάκης ήρθε στο γήπεδο ως πρόεδρος της Superleague και ήταν υποχρέωσή μας να φροντίσουμε για την ασφάλειά του. Μετά το δεύτερο γκολ έγινε ένα μικροεπεισόδιο, εμείς τον προστατεύσαμε όπως οφείλαμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά”.

Λουίς Γκαρσία: “Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι για να δώσουμε χαρά και στους οπαδούς μας που ήταν στο πλευρό μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε κατοχή της μπάλας κι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Στο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε τι έπρεπε να αλλάξουμε και ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Κλειδί για τη νίκη ήταν το γεγονός ότι είχαμε τη μπάλα στην κατοχή μας στο β’ μέρος. Είχαμε καλύτερο έλεγχο στην κυκλοφορία. Πιέσαμε πολύ τον Ολυμπιακό μετά το πρώτο γκολ ανέβηκε η ψυχολογία μας και ήρθε και το δεύτερο γκολ που μας χάρισε τη νίκη.”

Κώστας Κατσουράνης: “Είχαμε ένα πολύ καλό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πετύχαμε τα δύο γκολ. Νομίζω ότι αυτές οι δύο φάσεις έκριναν το αποτέλεσμα και το πάθος που δείξαμε. Αυτό ήταν για εμένα το κλειδί και μας έδωσε τη νίκη. Δεν νομίζω πως ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πιστεύω ότι μας πίεσε τόσο πολύ. Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες, απλά μας έβαλε ένα γκολ και μας αποσυντόνισε και αυτό ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και αντιδράσαμε. Νικήσαμε δίκαια. Πετύχαμε τα δύο γκολ και είχαμε διπλό όφελος γιατί μειώσαμε στον έναν βαθμό. Μειώσαμε την διαφορά αλλά είναι νωρίς ακόμα. Απλά πετύχαμε μια σημαντική νίκη.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...