Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ισοπαλία με δύο πέναλτι στο Περιστέρι

Ισόπαλο 1-1 έληξε στο Περιστέρι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Skoda Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Περόνε, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο και με σκόρερ τον Έλινγκτον στο 70’. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τον Ατρόμητο που από το 70'συνέχισε με δέκα (δεύτερη κίτρινη ο Σκονδρας), ενώ τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι ακρίτες.

Σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Η Skoda Ξάνθη καλά στημένη στο γήπεδο, έκλεισε τους χώρους και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Γιώργου
Δώνη να απειλήσει αισθητά που προσπαθούσε με μακρινά σουτ να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν χώρους και προσπαθούσαν με βαθιές μπαλιές να βρουν τον Περόνε και τον Καμαρά, ενώ οι «ακρίτες» περίμεναν υπομονετικά και έβγαιναν σε ταχύτατες αντεπιθέσεις. Μετά το 30’ το παιχνίδι πήρε μια «άγρια» ομορφιά με φάσεις εκατέρωθεν, το ημίχρονο όμως βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πέναλτι για τον Ατρόμητο, όταν ο Αντεφέμι κράτησε τον Σκόνδρα μετά από εκτέλεση κόρνερ και τον Περόνε να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου, φτάνοντας παράλληλα τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Καλόπουλος απέβαλε τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιώργο Παράσχο για διαμαρτυρία και η ένταση μεταφέρθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου. Πολλές διακοπές στο παιχνίδι, αρκετά φάουλ και κακός ρυθμός ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μέχρι το 70’. Σε εκείνο το λεπτό, ο Σκόνδρας ανέτρεψε τον Πόι- τέταρτη αποβολή παίκτη Ατρομήτου σε ισάριθμα εντός έδρα παιχνίδια-, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Έλινγκτον έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ο Τάτος είχε μια κεφαλιά στις καθυστερήσεις που πέρασε λίγο έξω και το σφύριγμα του Καλόπουλου, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Το φιλμ του αγώνα

13’ Ο Μπρίτο βρήκε ελεύθερο πεδίο έξω από την περιοχή δοκίμασε το σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω από τον αριστερό δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.
30' Ο Βασιλακάκης βγήκε μόνος του απέναντι στον Μιχαηλίδη το σουτ έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.
36' Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Περόνε έπιασε από καλή θέση την κεφαλιά η οποία έφυγε άουτ.
40' Έξυπνο πλασέ του Βασιλακάκη από την μεγάλη περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Μιχαηλίδη.
49’ ΓΚΟΛ (1-0). Σε εκτέλεση κόρνερ ο Αντεφέμι τράβηξε τον Σκόνδρα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Περόνε και άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.
64' Ο Περόνε βγήκε απέναντι στον Γκσπούρνινγκ το σουτ του Αργεντίνου έδιωξε ο πορτιέρο της Ξάνθης.
70’ ΓΚΟΛ (1-1). Ο Πόι κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σκόνδρα ο οποίος αποβάλλεται από το ματς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Έλινγκτον και ισοφάρισε σε 1-1.
93' Σημαντική ευκαιρία για τον Ατρόμητο καθώς ο Νεμπεγλέρας έκανε την σέντρα στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Φαβάλι η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 49’ πεν. Περόνε-70’ Έλινγκτον
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φαβάλι-Αντεφέμι, Φλίσκας, Βάλλας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70’ Σκόνδρας (δεύτερη κίτρινη)-50’ Παράσχος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Ολιβέιρα, Νάστος, Σαρμιέντο (35’ Σφακιανάκης), Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Μπρίτο (79’ Σαγκανόφσκι), Καμαρά, Περόνε (75’ Τάτος).
ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Στίουαρτ, Βάλλας, Γκλέισον, Φλίσκας, Αντεφέμι, Βασιλακάκης, Κατόνγκο (73’ Κιντάνα),Μαρσελίνιο (62’ Έλινγκτον), Πόι (89’ Μπούγκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...