Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Δώδεκα συλλήψεις πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟ-Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ-Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, έξι για κατοχή κροτίδων και βεγγαλικών, ένας για κατοχή πλαστού χαρτονομίσματος και ένας γιατί πετούσε αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις.

Πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου προκλήθηκαν επεισόδια έξω από τη Θύρα 35 όπου οπαδοί του ΠΑΟ δεν επέστρεψαν στις θέσεις τους και άρχισαν να πετούν αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση μίας χειροβομβίδας κρότου λάμψης και κατάφεραν να απωθήσουν τους οπαδούς, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Προανάκριση για την επίθεση στον Κ.Βασσάρα


Εν τω μεταξύ, προανάκριση διενεργείται για την επίθεση που δέχτηκε στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου στα Καμίνια ο Κύρος Βασσάρας από τέσσερις αγνώστους που επέβαιναν σε δύο μηχανάκια. Ο διευθυντής ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας τραυματίστηκε ελαφρά και δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Έκρηξη σε πολυκατοικία

Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε, επίσης, στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Αναβρύτων 8 στο Μαρούσι. Στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στεγάζεται Σύνδεσμος Οπαδών του ΠΑΟ.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας, έσπασαν τα τζάμια ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και η βιτρίνα ενός καταστήματος με αθλητικά είδη. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Επεισόδια στην Χανιά

Επεισόδια σημειώθηκαν και στην Κρήτη, όταν μετά το πέρας ποδοσφαιρικού αγώνα, περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟ μετέβησαν σε χώρο όπου στεγάζεται Σύνδεσμος φίλων του Ολυμπιακού, όπου βρίσκονταν 20 άτομα. Εκτοξεύτηκαν εκατέρωθεν διάφορα αντικείμενα και πέτρες, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης ζημιές σε τρία αυτοκίνητα, ενώ καταστράφηκε και ένας υαλοπίνακας καταστήματος.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ Χανίων. Οι οπαδοί του ΠΑΟ τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται, ενώ τα 20 άτομα που βρίσκονταν στον Σύνδεσμο Φίλων του Ολυμπιακού εγκλωβίστηκαν σε ταράτσα δίπλα από τον σύνδεσμο και συνελήφθησαν.

Από τους συλληφθέντες οι τέσσερις είναι ανήλικοι. Στην ταράτσα, όπου και συνελήφθησαν βρέθηκαν τρεις φωτοβολίδες, δύο σιδερογροθιές, ένας μεταλλικός κρίκος, τρία σιδερένια πτυσσόμενα κλομπ, έξι κεφαλές τρυπανιού, δύο μαύρες κουκούλες και πέντε φωτοβολίδες, τα οποία και κατασχέθηκαν. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...