Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«Καμία ανοχή στην χαλαρότητα» δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χίμενεθ τόνισε μετά την προπόνηση της Τετάρτης ότι οι παίκτες του θα πρέπει να μην υποτιμήσουν τον Παναθρακικό, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου την Πέμπτη. Ο Ισπανός τεχνικός, επίσης, ξεκαθάρισε ότι θα δώσει μεγάλη έμφαση στην ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες, ενώ για τις μεταγραφές επεσήμανε ότι θέλει παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την Ένωση.

«Για εμένα αύριο (σ.σ Πέμπτη) είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε και να μην έχουμε ένταση, γιατί δεν θα δείξουμε ότι είμαστε φιλόδοξη ομάδα. Εάν αυτοί έχουν κίνητρο, πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε και εμείς.

»Δεν θα δεχθώ χαλαρότητα, θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο. Την ανωτερότητα μόνο μέσα στο γήπεδο μπορείς να τη δείξεις. Για τους αντιπάλους μας μπορεί να είναι το παιχνίδι της χρονιάς, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς. Στο γήπεδο θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε.

»Τα παιχνίδια αυτά κρύβουν πολλές παγίδες. Χθες στο Κύπελλο Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε 0-0 με μια ομάδα από την δεύτερη κατηγορία. Το μόνο πλεονέκτημα της Ρεάλ είναι ότι υπάρχει δεύτερος γύρος στην έδρα της.

»Εδώ όμως τα λάθη δεν συγχωρούνται. Ένα λάθος είναι καταστροφή. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Σε ένα μονό παιχνίδι οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει», τόνισε αρχικά ο Χιμένεθ.

Για τις μεταγραφές δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός: «Πριν έρθω είχαμε μιλήσει με τον κ. Αδαμίδη για τα οικονομικά. Κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η ΑΕΚ, και γνωρίζω επίσης πόσο μεγάλη προσπάθεια έκανε για να με φέρει.

»Δεν θα επιβαρύνω κι εγώ τον σύλλογο με ανούσιες μεταγραφές. Δεν υπάρχουν χρήματα κι εκεί πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε σωστές επιλογές.

»Στόχος μας είναι σε λίγα χρόνια να βγάζουμε παίκτες από τις ακαδημίες όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

»Αυτή τη στιγμή που συζητάμε είναι μέλημα μας να γυρίσουν όλοι οι παίκτες, θέλω να υπολογίζω σε όλους. Θα πρέπει να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες. Θέλω να δίνω δυνατότητες, ευκαιρίες κι όποιος μπορεί θα παίζει. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τίποτα δεν χαρίζεται».

Για τους οπαδούς: «Η επαφή με τον κόσμο της ΑΕΚ είναι κάτι μαγικό. Ο κόσμος παρέσυρε τους παίκτες μας και ξέρω ότι ακόμα πανηγυρίζουν τη νίκη όπως πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας και στα δύσκολα».

Μοίρασε το πριμ ο Αδαμίδης


Ο Σταύρος Αδαμίδης έδωσε το παρών στην προπόνηση στους Θρακομακεδόνες και μοίρασε στους παίκτες το πριμ των 100.000 ευρώ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεωργέας και Γκερέιρο.

Τραυματίστηκε ο Μπερνς


Τα προβλήματα των τραυματισμών συνεχίζονται για την ΑΕΚ, καθώς εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό έμεινε ο Νέιθαν Μπερνς. Ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης και συγκεκριμένα υπέστη κάκωση στον αριστερό προσαγωγό και τέθηκε νοκ άουτ.

Ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε, πάλι, κατά τη διάρκεια του προγράμματος δύο νεαρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Ντούμπερετ και Κλοναρίδης τους οποίους φαίνεται να πιστεύει ο ισπανός προπονητής.

Οι Μανωλάς, Ντιόπ και Γεωργέας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Σκόκο και Γιάχιτς έναν θεραπεία στο γυμναστήριο εξαιτίας των τραυματισμών τους.

Την αποστολή αποτελούν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Νικόλτσης, Καλαμιώτης, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς. TOVIMA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...