Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΕΚ κυριάρχησε με Τζιμπούρ

Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια στο Ολυμπιακό Στάδιο με 1-0 τον Παναθηναϊκό, χάρη σε γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ στο 4ο λεπτό.
Η “Ένωση” με πρωταγωνιστές τους Λαγό, Τζιμπούρ κυριάρχησε απέναντι σ' έναν Παναθηναϊκό που παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών.
Το φιλμ του αγώνα
4’ ΓΚΟΛ (1-0). Μετά από βαθιά μπαλιά στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Σαριέγκι έδιωξε λανθασμένα πάνω στον Τζιμπούρ κι εκείνος με αριστερό σουτ στην κίνηση -από πλάγια θέση- έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Τζόρβα.
20' Μετά από κόρνερ του Γκερέιρο από αριστερά, ο Δέλλας έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και περνάει εκ νέου κατέληξε κόρνερ.
29' Σε εκτέλεση κόρνερ του Γκερέιρο από αριστερά, ο Νασούτι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
41’ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Λουίς Γκαρσία έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει και αφού χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού, κατέληξε κόρνερ.
44’ Μετά από συνεργασία των Τζιμπούρ και Μπερνς, η μπάλα έφθασε στον Γκερέιρο, που έπιασε το απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.
48’ Μετά από συνεργασία των Τζιμπούρ και Μπερνς, η μπάλα κατέληξε στον Γκερέιρο, που σούταρε απευθείας μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.
49’ Ο Σισέ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και δεξιά, έπιασε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σάχα.
51’ Ο Τζιμπούρ βγήκε με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, σούταρε δυνατά από το ύψος του ημικυκλίου, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
64’ Σε εξαιρετικό γύρισμα του Τζεμπούρ από δεξιά, ο Λαγός έπιασε το φαλτσαριστό σουτ στην κίνηση και ανάγκασε τον Τζόρβα να πέσει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει εντυπωσιακά.
83’ Μετά από μια μικρή σύγχυση στα καρέ της ΑΕΚ, ο Ζιλμπέρτο βρέθηκε μόνος με το τέρμα, αλλά κατάφερε με αριστερό πλασέ να στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
85’ Ο Τζιμπούρ έστρωσε με κεφαλιά τη μπάλα στον Λεονάρντο, εκείνος έπιασε στον αέρα το σουτ, αλλά ο Τζόρβας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
ΣΚΟΡΕΡ: 4’ Τζιμπούρ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπερνς, Σάχα-Λουίς Γκαρσία
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Αργυρίου, Λαγός, Νασούτι, Δέλλας, Καφές, Μάκος (66' Γκέντσογλου), Νταντόμο (82’ Καράμπελας), Μπερνς, Γκερέιρο (74’ Λεονάρντο), Τζιμπούρ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (84’ Ιωαννίδης),Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι (71’ Μαυρίας), Ζιλμπέρτο, Σιμάο (46' Καραγκούνης), Κατσουράνης, Λουίς Γκαρσία,Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...