Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος «ψηφίζει» Βοτανικό

Για την απόφαση της ΠΑΕ να καταγγείλει τη σύμβαση που έχει υπογράψει με το Δήμο Αθηναίων για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης, ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ παρέστη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη και τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ της λύσης του Βοτανικού για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

«Ήμουν υποχρεωμένος να έρθω να ενημερώσω το διοικητικό συμβούλιο για την απόφαση που έχει πάρει η ΠΑΕ να καταγγείλει τη σύμβαση με το Δήμο. Κάναμε μια διεξοδική συζήτηση και προχωρήσαμε σε ορισμένα συμπεράσματα για το καλό του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος» τόνισε μετά τη συνάντηση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι ο Βοτανικός. Έχουμε επικεντρωθεί εκεί επί σειρά ετών και επομένως είναι μια λύση που μπορεί να γίνει το συντομότερο δυνατό. Όσοι ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον του. Και το συμφέρον του συλλόγου αυτή τη στιγμή είναι να βρει το σπίτι του και να στεγάσουμε όλα τα τμήματά μας μαζί». TOVIMA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...