Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ανετος στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ολύμπια και τερμάτισε 5ος

Ο ΠΑΟΚ σφράγισε την 5η θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 επικρατώντας της Ολύμπιας στο κλειστό της Νεάπολης με 93-65. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση της ήδη υποβιβασμένης Ολύμπιας και πλέον σκέφτονται τη σειρά των πλέι οφ με τον Πανελλήνιο.

To ματς δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς οι παίκτες της Ολύμπιας δεν είχαν και κανένα κίνητρο ώστε να παλέψουν για τη νίκη. Η ομάδα της Λάρισας γνωρίζει εδώ και καιρό πως δεν θα συνεχίσει στην Α1, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ διανύει περίοδο φόρμας και ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει σε κάθε περίπτωση την πέμπτη θέση.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου προηγήθηκαν με 32-21 στο 10ο λεπτό και στη δεύτερη περίοδο ξέφυγαν ακόμη περισσότερο. Χέλιγουελ και Γκρέγκορι ήταν οι κορυφαίοι επιθετικά και ο «Δικέφαλος» πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα 27 πόντων (60-33).

Ο Τόμας Ντελινινκάιτις απέδειξε στην τρίτη περίοδο πως αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ και σίγουρα ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει πολλά από αυτόν στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, έφτασε εύκολα στο 84-48 της τρίτης περιόδου και απλώς κυνηγούσε τον στόχο της κατοστάρας για να κλείσει τη χρονιά.

Τελικά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν τα κατάφεραν, καθώς χαλάρωσαν στην τελευταία περίοδο, ώστε να εξοικονομήσουν δυνάμεις και ενόψει των πλέι οφ. Ετσι, ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 93-65, εξασφάλισε την πέμπτη θέση και ετοιμάζεται για τα ματς των πλέι οφ με τον Πανελλήνιο, τα οποία θα ξεκινήσουν το Σάββατο.

Τα δεκάλεπτα: 21-32, 33-60, 48-84, 65-93.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...