Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Πρώτη συνάντηση Oλυμπιακού-Κυριάκου

Ενα από τα πολλά θέματα, που απασχολεί τους επιτελείς του Ολυμπιακού είναι και η ανανέωση του συμβολαίου του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για το συγκεκριμένο ζήτημα και αυτό που αποφασίστηκε είναι πως θα ξανασυναντηθούν μετά τα πλέι οφ.
Το υπαρκτό ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ανάγκασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επιδιώξουν την ανανέωση του συμβολαίου του και κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση συναντήθηκαν την Παρασκευή (23/4) με τον πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ η πλευρά του παίκτη ζήτησε να πληροφορηθεί την πορεία του Παπαδόπουλου, ενώ ενημέρωσε την ομάδα για τις διερευνητικές επαφές που του έχουν γίνει από ομάδες του εξωτερικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδιαφέρον έχει εκφράσει η Σάλκε.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, που είναι ο αρμόδιος από πλευρά Ολυμπιακού, εξέφρασε την επιθυμία του συλλόγου να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τα ξαναπούν μετά τα πλέι οφ και τα ενδεχόμενα, όπως είναι φυσικό, είναι δύο, από την στιγμή, που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011. Είτε ο παίκτης ανανεώνει το συμβόλαιό του, είτε παραχωρείται σε ομάδα του εξωτερικού.

Συνεχίζεται η μεταγραφολογία

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφολογία στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ καταφθάνουν προτάσεις ποδοσφαιριστών, που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους ερυθρολεύκους.

Τα νέα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι του 26χρονου της Μάλαγα, Αντόνιο Γκαλντεάνο Μπενίτεθ ή απλώς Απόνιο και του 30χρονου Μάρλον Χέργουντ, που ανήκει στην Αστον Βίλα. Ο πρώτος είναι κεντρικός μέσος, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στην επίθεση.
Mέλμπεργκ: Πρώτοι στα πλέι οφ
Σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν οι Ολαφ Μέλμπεργκ, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Αντώνης Νικοπολίδης, οι οποίοι σε ηλεκτρονική ψηφοφορία αναδείχτηκαν ως οι τρεις αγαπημένοι ποδοσφαιριστές των φιλάθλων της ομάδας. Σε δηλώσεις τους οι τρεις «ερυθρόλευκοι» άσοι τόνισαν:

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: «Είναι ωραίο να σε τιμούν. Στα παιχνίδια μπορεί να κάνεις και λάθη, αλλά στο τέλος δικαιώνεσαι για τους κόπους σου. Πάντα προσπαθούμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε όλους τους αγώνες. Στα πλέι οφ είναι έξι δύσκολα ματς και θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε πρώτοι».

ΓΚΑΛΕΤΙ: «Δεν θα σταματήσω να λέω ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι ένα μέρος της ζωής μου, που αγαπώ πολύ. Στα πλέι οφ μπορεί να μην είμαι παρών, ωστόσο θα είναι η ομάδα. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα, καθώς θα αγωνιστούν μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πετύχει τους στόχους του».

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη και την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές, καλές και άσχημες. Τα πλέι οφ είναι μία δοκιμασία που πρέπει να περάσουμε με επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...