Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Το μισό «Παλέ Ντε Μπερσί» θα είναι «κόκκινο»

Από την Πέμπτη βρίσκονται στο Παρίσι οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Μπουντούρης. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Διευθυντής αγωνιστικού τμήματος, αντίστοιχα, ταξίδεψαν στην πόλη που θα φιλοξενήσει το final 4 προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες για την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αλλά και ό, τι αφορά τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στην «πόλη του φωτός».
Σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που υπολογίζονται σε τεσσερισήμισι χιλιάδες, θα καταλαμβάνουν περίπου το μισό γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν στο κομμάτι που βρίσκεται πίσω από τη γραμματεία, τον πάγκο που θα κάθεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του, και το ένα καλάθι.
Επιπρόσθετα οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» που θα προμηθευθούν τα εισιτήρια τους από την ΚΑΕ θα πρέπει –σύμφωνα με απαίτηση της γαλλικής αστυνομίας- να δηλώνουν τα στοιχεία τους αλλά και πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι τους (τόπος και μέρος διαμονής).
Οι έλεγχοι των γαλλικών αστυνομικών Αρχών θα είναι αυστηροί, μάλιστα προειδοποίησαν για συλλήψεις με την παραμικρή αναταραχή είτε εντός είτε εκτός του γηπέδου.
Χωρίς οργανωμένους η Παρτίζαν

Η διοίκηση της Παρτίζαν βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς της. Ωστόσο, θα μπορούσε αν ήθελε να τους δώσει κάποια εισιτήρια παραπάνω για να είναι κι αυτοί ευχαριστημένοι και τελικά να δώσουν το παρών στο Παρίσι.

Αντίθετα, όμως προτίμησε να μην δώσει τα 430 εισιτήρια που ζητούσαν επίμονα, προτείνοντάς τους 300. Εκείνοι δεν το δέχτηκαν και ανακοίνωσαν πως δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα τους, η οποία δεν έκανε πίσω για 130 εισιτήρια.

Ξενάγηση στο γήπεδο

Οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Παρτίζαν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο «Παλέ Ντε Μπερσί» και να ξεναγηθούν στους χώρους του γηπέδου. Ενός γηπέδου από τα πλέον ιστορικά της Ευρώπης, το οποίο τελεί υπό... ρετουσάρισμα για να κρύψει λίγα από τα χρόνια του.
Οι υπεύθυνοι κάνουν κάποιες εργασίες στα αποδυτήρια, στην αίθουσα συνεντεύξεων και στα δημοσιογραφικά θεωρεία, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή. Παράλληλα, οι άνθρωποι των τεσσάρων φιναλίστ συμπεριλαμβανομένου του Χρήστου Σταυρόπουλου, που εκπροσώπησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός, έκαναν και μία βόλτα στο ξενοδοχείο "Pullman Bersi" στο οποίο θα καταλύσουν και οι τέσσερις αποστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...