Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Χωρίς Σόφο, αλλά με προσοχή κόντρα στην Ολύμπια ο Ολυμπιακός

Το φάιναλ φορ της Εuroleague πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και ο Ολυμπιακός έχει σαν στόχο να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγώνες που έχει μπροστά του εντός των συνόρων. Το παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας προσφέρεται ουσιαστικά μόνο για μία καλή προπόνηση, στην οποία ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Κώστα Σλούκα.
Ο έλληνας σέντερ υπέστη διάστρεμμα και παρά το γεγονός ότι ενδεχομένως θα μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα με τους θεσσαλούς, ο δράκος κρίνει σκόπιμο να τον προφυλάξει. Αλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει στην παρούσα φάση. Αναφορικά με τον έλληνα γκαρντ ισχύουν λίγο πολύ τα ίδια, καθώς ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον λαγονοψοείτη.

«Είναι κρίμα που η Λάρισα δεν θα έχει ομάδα τη νέα χρονιά στην Α1. Εύχομαι γρήγορα να επιστρέψουν γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται την ομάδα μιας πόλης που έχει προσφέρει πολλά και πολλούς παίκτες στο άθλημα. Το έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι και θέλουμε απέναντι στην Ολύμπια να κερδίσουμε κάποια πράγματα όπως σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε ανεξαρτήτου αντιπάλου» δήλωσε σχετικά με τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά του ο Σκούνι Πεν επεσήμανε πως θα πρέπει η ομάδα του να επιδείξει την απαιτούμενη προσοχή.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι περίεργα γιατί δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Εμείς έχουμε δυο εβδομάδες να προετοιμαστούμε σωστά για το Final 4 και παράλληλα να κερδίζουμε όλα μας τα παιχνίδια παίζοντας καλό μπάσκετ. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι πριν το Παρίσι έχουμε και τα προημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Η Ολύμπια δεν έχει κανένα άγχος αφού έχει ήδη υποβιβαστεί και θα παίξει ελεύθερα γι’ αυτό θα πρέπει από την αρχή να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...