Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Επιθέσεις σε οπαδούς του Αρη


Πέντε άτομα τραυματίστηκαν σε δύο διαφορετικές επιθέσεις εναντίον οπαδών του Αρη που σημειώθηκαν χθες τη νύχτα στη Σταυρούπολη και τον Εύοσμο ΘΕσσαλονίκης.
Και οι πέντε μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και ένας από αυτούς παρέμεινε για νοσηλεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια αποβίβασης οπαδών του Άρη από αστικό λεωφορείο στη Σταυρούπολη και η δεύτερη όταν άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν με ξύλινα καδρόνια σε άλλη ομάδα οπαδών της ομάδας στον Εύοσμο.
Τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας διεκδικούν απόψε Παναθηναϊκός και Άρης στον τελικό της διοργάνωσης στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (20:30, Alpha).
Η νίκη το μοναδικό ζητούμενο και για τους δυο αντιπάλους, που θέλουν ΄σο τίποτε το τρόπαιο, ο καθένας για τους δικούς του Λόγους. Το «τριφύλλι» για να δώσει διαστάσεις θριάμβου τη σεζόν που επέστρεψε στον θρόνο του πρωταθλητή και ο Άρης για να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 40 χρόνια
Μάρτυρες στο συμβάν 60.000 φίλοι και των δυο ομάδων. 25.000 χαρτάκια πήραν έκαστες οι δυο πλευρές και όλα εξαφανίστηκαν πριν αν σχεδόν σε κυκλοφορία. Δείγμα της δίψας που επικρατεί και στα δυο στρατόπεδα.
Οι «πράσινοι», λοιπόν, ως φυσικοί -αλλά και τυπικοί γηπεδούχοι- θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την ανεβασμένη τους ψυχολογία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να φτάσουν στην κατάκτηση και του κυπέλλου.
Η λίστα με τους πιθανούς απόντες, που στην αρχή της εβδομάδας έμοιαζε ιδιαίτερα μεγάλη, εν τέλει μειώθηκε στο μηδέν με τον Νίκο Νιόπλια να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Ο Σεμπάστιαν Λέτο ξεπέρασε εύκολα τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ενώ και ο Σωτήρης Νίνης κατάφερε και προπονήθηκε κανονικά, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε στην ποδοκνημική. Για τον Γιώργου Καραγκούνη η γαστρεντερίτιδα ήταν ταλαιπωρία μιας μέρας, ενώ τέλος μέχρι και ο Γιόσου Σαριέγκι απέκτησε δικαίωμα να αγωνιστεί, μετά τη θετική κρίση της ΕΠΟ στο ζήτημα της τιμωρίας του.
Έτσι, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η 11αδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τους Σπυρόπουλος και Βύντρα στα δυο άκρα της άμυνας (αριστερό και δεξί αντίστοιχα) και στο κέντρο της τους Κατσουράνη και Καντέ. Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο θα συνθέτουν το δίδυμο στα χαφ και πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο οργανωτή θα έχουν τον Νίνη. Δεξια θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Λέτο, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Σισέ. Δεν αποκλείεται πάντως, ο Καραγκούνης να βρεθεί στο βασικό σχήμα. Τότε ο Νίνης θα πάει δεξιά και ο Σαλπιγγίδης θα κάτσει στον πάγκο.
Από την πλευρά του Άρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όμως, δεν πρόκειται να παρεκλείνει από το αγαπημένο του 4-4-2, με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Νέτο και Βαγκέλι στα άκρα και αμυντικό δίδυμο τους Νασούτι και Ρονάλντο Γκιάρο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ναφτί και Πρίττας, με τον Κάλβο να παίζει αριστερά και τους Μεριέμ και Χαβίτο να «παίζουν» για τα δεξιά. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κάμπορα και Κόκε.
Μοναδικός απών για τους Θεσσαλονικείς ο Αράνο, εξαιτίας της χαζής κόκκινης που πήρε στο ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...